Subiect: Jurnal Aiurea
View Single Post
  #113 (permalink)  
Vechi 20 ian 2010, 09:00:06
loredanalore's Avatar
loredanalore loredanalore este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 15 nov 2009
Locaţie: buzau, castel di sangro, italia, Romania
Vârsta: 35
Dieta: 1000-1200kcal
Date: 161cm, 58.4kg
Mesaje: 65
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Aiurea

Citat:
Anterior postat de Aiurea Vezi mesajul
Nu stiu ce sa zic... Si frate-miu e tot la ID si are niste super profi dar la mine se stie fiecare prof ce "tarif" are pt licenta si daca nu-i dai partea nu numai ca nu te ajuta deloc dar face figuri si la semnarea lucrarii si a anexelor ce trebuiesc depuse la secretariat sau la catedra de care apartii. Stiu ca a incercat cineva cand eram eu in anul 1 sa il filmeze chiar pe decan cand lua bani pt licenta dar in doua saptamani respectivul era exmatriculat si in presa locala nu s-a auzit nimic desi el s-a agitat... Tu intereseaza-te pe la colegi sau roaga-i pe ei sa se intereseze, daca tu nu esti in tara. Ti-am zis, nici un prof nu iti cere ca le e frica sa-ti ceara dar unii (cel putin la Stiinte Economice) au pretul cunoscut printre studentii care trec pe la ei. Culmea e ca nici studentii nu prea vorbesc despre asta, parca ti-e si rusine de tine ca ajungi sa dai atatia bani pe langa taxa ca sa iti dea o prapadita de semnatura... Dar nici macar la mine nu iau toti, nu stiu... in functie de activitatea didactica, banuiesc
mersi pt informatii.eu o sa fac cu decanul lucrarea de licenta.si iti trebuie un anumit nr de semnaturi?unde ti le pune?
loredanalore, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1728 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1211 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 437 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]