Subiect: Jurnal Anqutz
View Single Post
  #114 (permalink)  
Vechi 24 aug 2022, 19:50:53
anqutz's Avatar
anqutz anqutz este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 30 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 166cm, 53kg
Mesaje: 22.594
Aprecieri acordate: 2.039
Am fost apreciat(a) de 3.087 ori in 2.008 mesaje
Implicit Re: Jurnal Anqutz

Gata, am fost azi la birou si am semnat actele pentru revenirea la birou. Numai maine nu-i poimaine si s-au dus 2 ani si vreo 3 saptamani cat am clipit. Atat am stat in prenatal + 1 an si 11 luni cu bebe. Ma declar norocoasa. Trebuie doar sa ma reacomodez, iar azi de dimineata nu mi se conecta creierul la mana cand trebuia sa semnez.

Am mai plasat o comanda la Elefant cu niste carti pentru mine si cel mic. Pana ne mutam o sa am de “pierdut” cam 3 ore pe drum zi de zi, asa ca mi-ar placea sa citesc in stb dimineata, decat sa stau pe telefon. Am in plan sa citesc carti usurele. Chiar sunt curioasa cum ma voi adapta la noul program. Inca nu imi vine sa cred ca 26 august e vinerea asta. Parca timpul curge altfel cand ai copil.

Am vizitat o sala noua in weekend, mi-ar placea sa imi fac abonament la ei de cand ne mutam. Macar daca ajung in weekend si ma pot deconecta. Poate reusesc sa ajung si in timpul saptamanii, daca se ofera vreun bunic sa stea cu copilul.

Despre dieta, sport si mancat sanatos nu mai zic nimic. Practic postul intermitent, ma mentin intre 58 si 59 de kg, dar si eu si sotul meu exageram cu zaharul. Ieri a fost ziua sotului meu si nu am putut sa iau si eu 2 prajituri, am luat 5! Ce e drept, i-am dat si copilului prima lui bucatica de ecler cu frisca. Am avut un mic sentiment de vinovatie, dar o data in an e ziua tatalui lui, nu voiam sa asteptam sa adoarma ca sa ne bucuram de o prajitura si oricum e ceva care se intampla fffff rar. Adica niciodată pana acum. Ma irita insa ca la cresa va primi desert zilnic la gustarea de dupa somn. Sper sa nu o manance. Azi a primit un biscuit in parc si doar s-a jucat cu el.
Acest membru apreciaza mesajul lui anqutz:
lidiuta (24 aug 2022)