View Single Post
  #114 (permalink)  
Vechi 11 nov 2010, 12:09:46
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 06

[FONT="Arial"][SIZE="4"][QUOTE=Fulguta;399128]Buna fetele mele dragi si scumpe ! Eu sunt cu soacra si de azi dimi de cand a plecat al meu tot vb in bucatarie ! Imi place de ea ca este linistita si al meu la fel si atmosfera este super in casa ! Asa ca pot sa imi reiau cumparaturile de iarna !
azi o sa ma uit pe net sa vad ce tort o sa-i fac fratiorului ca duminica este ziua lui de nastere si nu vreau sa cumpar ,vreau tot facut in casa ,dar sa mai schimb ,alt model,fara frisca...gasesc eu ceva ,ce stiu este ca vreau sa fie patrat .

BUna, Fulgut drag, ce bine ca sunteti toti linistiti..eu am mare incredere ca acum o sa va mai ingrasati un pic, linistea sufleteasca e f importanta!!
La multi ani! fratiorului tau drag!!Orice ai face stiu ca o sa lesinam pe aicea , sigur

Citat:
Anterior postat de angela av Vezi mesajul
Aly,felicitari ....vezi munca ta a dat roade...la mine cantarul a ramas la 60 cu toate ca am mutat cu 2 gauri mai putin cureaua la pantaloni si se observa destul de mult pe haine ca am slabit....
Angi scumpo, ai slabit in cm, se vede ca atata alergatura ti-a facut muschiuletiE important s avedem la haine

Citat:
Anterior postat de angela av Vezi mesajul
Fulgule si ziua la cea mare e in 18 luna aceasta...tinand cont cum e casa mea o sa dau comanda de un tort ..mi-l face cineva acasa la ea...inca nu am vorbit...o sa-i comand unul Jofre e tare bun cu ciocolata.....si sa vezi ce merge sa-l servesti cu inghetata de vanilie ,alune sau nuci...si cu cea de caramel e super...
Sa-ti traiasca fata, LA MULTI ANI!, ce v-ati pus fetelor sa vb azi asa de dimineata..(greu il mai gasesc pe balosu asta, mereu se ascunde d emine)

Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul
Buna slabute dragidaca ati sti de cand va cauteram asa de disperataca am fugit la Fulga la profil sa-i trimit mesaj Ce mare si frumoasa e casuta noastra cea noua .Fulgulet nu trebuie sa ma mai cauti am venitcu o veste nou nouta.Am 55.3 am scazut 900gr,nu m-a sunat sotul nici ieri i ce daca va am pe voi nici eu nu-l sun daca continua asa ,dau divort ,pot sa cresc copiii si fara el si cred chiar ca o sa-mi fie si mai bine,defapt a sunat pe telefonul fetitei si a vb doar cu ea nu ma mai agit sa faca ce vrea ,am vb cu sora mea in Italia si la anul voi pleca la ea am cu cine sa las copiii ,asa ca o viata noua ,pentru ca m-am saturat de atata indiferenta

Yeeee, fata noastra ratacitoare a venit cu alt veste buna!ce bine-mi pare, azi e zi mare la noi in casuta!Imi pare rau de sot..e cam magarus



Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul
Explodam de furie cand a vb cu fata si de mine nici nu a intrebat,dar o sa punem lucrurile la punct cand vine ,ori alba ,ori neagra ,gri nu poate fi
pai te cred si euDa zic totusi sa cantaresti bine lucrurile, sa vezi si bune si rele, daca nu mai sunt deloc sentimente(si eu zic ca mai sunt, altfel nu aveai emotii cand vine acasa), dar daca tu crezi ca nu mai sunt ,atunci si numai atuci vino in Italia
Dar sa stii ca e greu departe de copii

Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul

Felicitari si tie Angi drag ! Tu slabesti in cm ca mine acum ,imi era frica sa ma pun pe cantar azi si cand ma uit tot 46 kg dar pantalonii sunt f f largi .Stii ce imi pare rau ca nu am slabit din cauza dietei ci am slabit pe sistem nervos si imi este teama ca acum cand ma linistesc sa nu urce cantarul ca nebunul,mancand la fel !
(

Fulgu drag, vreau sa vad cantarul tau macar la 48, cum facem?

[QUOTE=Alynuta;399214]
Citat:
Anterior postat de Fulguta Vezi mesajul
Buna Iubirea mea ! Ce haioasa ai fost cica te-am lasat in casuta veche ! Crezi tu ca te lasam acolo ? Asa o sa fie Aly o casuta plina de veselie si sa se auda numai rasete ,o sa mai fie si perioade grele pentru fiecare dintre noi dar ne avem una pe cealalta si reusim ca si pana acum ! Numai impreuna !

Nu o lasam ,sunt convinsa ca va reusi si Crina ,ce m-as fi bucurat sa fi poatat si ea azi cateva sute de gr. in minus.

Da, Ali, e super ca suntem atatea prietene dragi in casuta
si mie imi pre rau de Crina, dar cred ca e ea prea neincrezatoare, trerbuia sa tina fructele si azi avea si ea mai puin cateva 100 de grame, chir daca zice ca a manca mult, totusi ea face si spor si nu a mai mancat noaptea..e un mare pas si o admir mult!!

Citat:
Anterior postat de anes Vezi mesajul
Esti clar incomparabil mai realaxata! E usor de zis teoretic, dar ar trebui sa nu fie un stre slabitul ... moamaaa cat is da tare la sfaturi!!!!


Ma bucur pt voi!!!
Si eu trebuie sa incep sa ma gandesc la un tort, vine ziua lui fiimea ... 11 ani!!! Doamne cand a crescut asa de mare?! eu m-am gandit la un Dobos, ce zici?
Wow, ce de scorpioni, o sa o tinem tot intr-o petrecereFetita pe cat e, Anes?Pupici si la multi ani!!!

Citat:
Anterior postat de david Vezi mesajul
Am pus poze la privat ,nu le las mult
Mai lasa-le, pleasee, sa le vad si eu
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]