View Single Post
  #114 (permalink)  
Vechi 03 dec 2011, 08:12:36
laurra's Avatar
laurra laurra este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 11 oct 2010
Locaţie: braila, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Usor hipocalorica
Date: 164cm, 101.1kg
Mesaje: 2.796
Aprecieri acordate: 443
Am fost apreciat(a) de 398 ori in 271 mesaje
Implicit Re: "Academia Craciunitelor Ambitioase"

Citat:
Anterior postat de mikaelaflo Vezi mesajul
Bine ca ai revenit la sentimente mai bune..ca ma certam

Ce faceti fetelor? Astazi ati asteptat sa vedem cum iese paruiala? Unde sunteti? Ce ati mancat? Ce sport ati facut? Merge dieta?
Vreti sa stiti si parerea mea?MA SCUZATI ca ma bag unde nu-mi fierbe oala....)Ma asteptam la asa ceva si deci nu m-am inselat(Eu fiind o slabuta din concursul cu pricina ...cu sefia)

Citat:
Anterior postat de DianaN Vezi mesajul
Buna slabutelor,

Dupa cum ati vazut (cine s-a uitat) meniul meu de azi e un dezastru (vreo 2000 cal din fast-food). Nu vreau sa imi caut scuze si nici sa imi plang de mila. Tot ca vreau sa va spun este ca nu se v-a mai intampla pana la sf concursului sa am un astfel de meniu.
In legatura cu neintelegerile de mai sus...simt nevoia sa imi spun parerea. Aflu acum ca avem un sef. Eu nu am citit in regulamentul concursului sa existe vreunul, si nici nu cred ca cea care a creat grupul este sefa noastra. Personal nu cred ca avem nevoie de o sefa. Cred ca fiecare dintre noi are un plan de slabit, pe care vrea sa il urmeze, toate vrem sa slabim si nu trebuie sa fim impinse de la spate (cu exceptia celor care cred ca au nevoie). Asa ca, ar trebui sa ne sprijinim reciproc, nu sa ne certam sau criticam.
Andrada, trebuie sa accepti ca nu toate stim atat de mult despre diete, combinatii si asa mai departe, ca gresim, si ca vom mai gresi, ca vom mai avea si abateri. Important este ca fiecare din noi sa ne tinem de planul ce ni l-am stabilit si sa gasim aici sprijin in momentele nasoale, si bineinteles sa gasim raspunsuri la ce nu stim (combinatii, alimente interzise etc). Cred ca daca se creaza o atmosfera aici neplacuta, cu oameni care se considera mai sefi decat altii vom sfarsi prin a ne destrama ca si grup.

Fetele, nu am vrut sa supar pe nimeni, asta e parerea mea pe scurt,am tinut sa mi-o spun pentru ca nu cred ca suntem pe drumil cel bun ca si grup.
Nu trebuie sa pui prea mult la inima (daca ai inteles ce vreau sa spun!)
__________________
Controlul carbohidraților
laurra, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1233 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat