View Single Post
  #115 (permalink)  
Vechi 29 mar 2011, 22:29:00
Andra D's Avatar
Andra D Andra D este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 feb 2011
Locaţie: Cluj Napoca, Romania
Vârsta: 34
Date: 162cm, 49.1kg
Mesaje: 2.398
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 11 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal Andra D - Doar 5 kg. Si totusi greu.

Citat:
Anterior postat de Alexik Vezi mesajul
Eu la burtaaa slabesc extrem de greu. la mine se vede la sani , si la picioare da ff putin da vreau burtica si soldurile.
Nu stiu care e faza cu otetul explica-mi si mie

A da.. vroiam sa te intreb..tu nu ai facut un fel de vergeturi pe coapse / fund sau la solduri..? Am o pr la fel de mare ca mine..defapt ceva mai mare si ea are in lateral..la solduri da deja sunt albe.. eu am pe picior sus.. da e rosie si e de 1 an si am vazut la mare ca aveam si pe fund da numai ca se facuse albe.Cu celulita cum e?
Ceao!
Cu otetul cica e asa: pui in fiecare dimineata 1-3 lingurite de otet de mere intr-o cana cu apa, sau ceai si o bei.. incetisor.. timp de 21 de zile, parca

Eu am foarte putine vergeturi in lateral si la burta. Adica, le evzi doar daca intinzi pielea si te uiti mai atent. Am noroc ca am o piele f rezistenta. Celulita iar nu am. Atunci cand strangi, se vede ceva la fund, dar putin. Eu mi-am luat acum o crema pe baza de ardei iute si ma dau cu ea. Pune sangele in miscare si imi face pielea mai ferma (e ieftina si e si pentru celulita).

Incearca sa te hidratezi cat de mult, creme dupa dus (nu trebuie sa fie nu stiu ce crema scumpa, orice acolo.. ) ca sa eviti sa faci vergeturi. La mine acum e prea tarziu si nu mai trec. Sper doar sa nu devina mai vizibile cu timpul
Iar celulita trece odata cu slabitul, alimentatie corespunzatoare, sport si masaj