Subiect: Jurnal Zoe
View Single Post
  #1157 (permalink)  
Vechi 26 mai 2014, 11:51:21
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Jurnal Zoe

Citat:
Anterior postat de Kclaudyia Vezi mesajul
Felicitari!!!!!
Multumeeeeesc! Desi sa nu uitam ca felicitarile cele mai multe le merita gagicile care nu au atins niciodata suta.

Citat:
Anterior postat de Zoe Vezi mesajul
cam ofilită, drept să spun. ştii starea aia în care nici să-ţi strângi farfuria după ce ai mâncat nu eşti în stare? că te-ai pune într-un colţ şi ai dormi/zăcea aşa, de-a-n dinaiălu'? eh, dacă n-o ştii, sper să n-o afli.

dar o să mă mai uit la poze cu gagici slabe şi sportive şi o să mă adun niţel, că altminteri ştiu eu cum e, mă duc la vale de tot. mai citesc aci, mă mai antrenez cu voi care faceţi frumos, şi mă mai trage şi pe mine aţa, mai de voie, mai de nevoie. ieri am "alergat" frumos (mers în pasul cel mai grăbit, că nu mă ţin încheieturile la zdruncineală), m-am înveselit de la pantofiorii mei coloraţi de dorothy sportivă şi la apus am făcut o tură de vreo 5 km prin cartier, cu căştile în urechi, să moară dujmanii.
maniaco-depresivă, cum ziceam.
de grijă.
Oare-s narcisista sau te jignesc daca-ti spun ca imi place de tine pentru ca imi amintesti de mine?

Denial - check.
Oboseala - check.
Poze cu gagici slabe ca metoda de tortura/motivare - check.

Eu cred ca ai mare nevoie de niste odihna, combinatia stres slabit + stres munca n-are cum sa-ti priasca. Si vad ca ai mai gasit tu o solutie frumoasa, plimbatul cu muzici in urechi, eu ma incumet foarte rar sa ies singura din casa, am ramas cu traume de pe la 110 kile, cand de cate ori ieseam mereu se lua cineva de „grasa aia”/„balena esuata” etc.

Si asta cu maniaco-depresiva e o teama veche de-a mea, am potential de asa ceva. Daca ma vezi cum plang intr-o secunda ca e sfarsitul lumii si dup-aia aud o piesa si ma ridic si dansez si uit de mine... Nu-i o priveliste deloc frumoasa. Dar in loc sa ii spunem boala sa ii spunem mai bine viata, cu urcusuri si coborasuri.

Eu zic ca e de bine, faci ceva pentru tine in fiecare zi, mananci sanatos, te misti, te imbunatatesti. Asta e perspectiva pe care incerc sa o aleg acum, inainte preferata mea era „totul e degeaba”.

O imbratisare pentru cine are nevoie!
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui CezaraCezarului:
Kclaudyia (26 mai 2014), Laura (26 mai 2014), Zoe (26 mai 2014)