View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 03 iul 2011, 20:21:03
Flora's Avatar
Flora Flora este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 06 mar 2011
Locaţie: Limassol, Cipru
Vârsta: 45
Dieta: Monty personalizat
Date: 167cm, 62.5kg
Mesaje: 394
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Ma ascund ca tin dieta pentru ca cei din jur ma judeca: " nu esti grasa, ce dieta iti trebuie ti

Aceeiasi problema aveam si eu cu prietenele mele carora le spuneam ca tin dieta si toate imi spuneau ca eu nu sunt grasa si ca nu am nevoie de dieta ba una dintre ele mi-a spus la un moment dat ca m-a vazut ea mai demult mai slaba si ca nu imi statea bine ca imi ieseau oasele desii nu ma vazuse nicioadata asa de slaba si nici nu am foat vreodata slaba sa mi se vada oasele dar m-am prins care e problema majoritatea prietenelor mele sunt mai grasute decat mine si ele si-ar dorii sa slabeasca si au incercat sa tina dieta dar dupa cateva zile au abandonat nu fac miscare deloc eu m-am apucat si de sport de vreo jumatate de an si inca ma tin am slabit de la inceputul anului vreo 5 kg care se vad si una dintre ele mai in gluma mai in serios a si recunoscut ca este invidioasa dupa ce le-am tinut un discurs in care le-am explicat ca daca prietenele mele nu ma sustin si imi pun bete in roate atunci cui sa spun eu asi fi vrut sa le determin si pe ele sa faca dar se pare ca nu pot.
Ce am facut caci am renuntat sa mai beau cafea cu zahar asa ca le-am spus(ele stiindu-ma mare mancatoare de dulciuri) ca mi-am facut analize si ca am probleme cu glicemia.
De fiecare data cand ma vad cu ele la spun ca deabea am mancat si daca vor sa imi ofere ceva de mancare sau dulciuri le spun ca am probleme cu stomacul caci ama mancat prea mult si ma simt plina.
Si sa stii ca chestia cu durerea de stomac functioneaza intotdeauna.
Trebuie sa te adaptezi la situatie ca sa zic asa caci omenii sunt oameni si femeiledin pacate sunt invidioase asa ca tre sa te adaptezi.Te pup si sper sa gasesti o cale de a te strecura fara ca nimeni sa bage de seama si spor la slabit.
__________________
[SIZE=4]Jurnal Florina martie 2011
[COLOR=SeaGreen][FONT=Impact]Ziarul slabutelor informate
[COLOR=Black][FONT=Arial]http://forum.slabute.ro/discutii-diverse-teme/ziarul-slabutelor-informate-dieta-alimentatie-sport-nu-numai-8712.htm
Flora, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 960 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat