View Single Post
  #120 (permalink)  
Vechi 15 iul 2010, 10:30:44
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Smile Re: A never ending story...Jurnal Arodoet

Esti draguta. Nu e numele meu, e sa spunem numele cu care apar de obicei pe net, ca un fel de masca, cred ca mi se potriveste si imi si place mult. Si al tau e f. interesant. Numele meu adevarat e Virginia Alina (VA).
Si mie imi place Iorga, nu sunt fan ca tine, dar imi place. In schimb, in liceu, preferatul meu a fost Marin Preda cu "Cel mai iubit dintre pamanteni". Iar ca materii, intotdeauna ma fost buna la stiintele fixe, matematica, biologie, chimie. La lb romana aveam mereu note mari datorita fluentei in idei. Nu invatat comentarii, teoria doar ideile principale. In schimb citeam operele si apoi comentam pe baza celor citite legandu-ma de cele cateva franturi de teorie.
Ai dreptate in privinta glicemiei, numai dupa ea ar trebui sa ne ghidam. Si nu stiu de ce atatia si atatia nutritionisti recomanda mereu in curele de slabire mancatul mai putin. Daca vei citi Indicele Glicemic vei vedea de ce nu trebuie sa mancam din ce in ce mai putin ci din ce in ce mai corect.
Referitor la dieta daneza, nu cred ca schimba metabolismul, asta in primul rand. De fapt nu cred ca exista ceva pe lumea asta care sa ne schimbe metabolismul, poate ceva evenimente neasteptate care iau pur si simplu prin surprindere organismul, desi e f. putin probabil. In al doilea rand mi se pare ca face parte din grupul dietelor extreme, in care slabesti rapid si te ingrasi apoi dublu. E ok daca o tii acum si dupa intri imediat la un alt tip de dieta. Hai sa-i zicem asa. Una in care principalul e alimentatia sanatoasa si plimbarile lungi pe jos. Mersul e cred singurul mod de a face sport intr-o forma placuta si sigura.
Multumesc de urari. si tie la fel. Bafta multa si ne mai auzim pe aici!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat