View Single Post
  #129 (permalink)  
Vechi 29 apr 2014, 10:05:40
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Sa ne pregatim pentru costumul de baie - concurs de slabit vara 2014

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
vreau sa exprim aici o parere personala, va rog sa nu va suparati pe mine. mai putin conteaza ca acest concurs are o limita minima de 1200 calorii, mai important e ca, in opinia mea, mai putin de atat e deja un pericol pentru sanatate. alimentele moderne sunt atat de saracite de nutrienti incat la 1000 de calorii nu cred ca se poate acoperi mai mult de 60-70% din necesar oricat de solide cunostinte de nutritie ar avea o persoana. in plus, e foarte greu de sustinut in timp un astfel de regim, duce la prabusirea metabolismului, si din experienta personala de obicei regimurile atat de dure esueaza in episoade/perioade de mancat compulsiv. eu nu sunt cea mai buna persoana sa dea sfaturi, nu arat atat de bine pe cat s-ar fi putut, dar stiu ca e f usor sa treci cu vederea sanatatea atunci cand iti doresti sa slabesti. acum, ca se intampla o zi-doua sa nu ai pofta de mancare, sa te simti rau...se intampa oricui.dar daca se prelungeste, in opinia mea nu e bine. am recitat poezia asta de atatea ori ca am obosit eu, ce sa mai zic de cei obligati sa ma citeasca. sfatul meu: mancati mai mult, din alimente mai sanatoase si o sa slabiti la fel de bine!
Toatal de acord cu tine!
Conteaza mult sa asiguri organismului toti nutrientii de care are nevoie + miscarea care este forte importanta atat pentru sanatate cat si pentru a stimula metabolismul ca sa arda mai repede grasimile..
Intr-o oarecare masura conteaza si cat mananci, ptr ca la urma urmei slabitul se produce teoretic printr-o reducere in limita normala a numarului de calorii adica a energiei pe care organismul o consuma..
De aceea se recomanda cu tarie sportul, pentru a mari numarul de calorii consumat, bine in afara de beneficiul cel mai important, cel al sanatatii!

Si pentru fetele care se feresc de muschi? un kilogram de muschi consuma de 2 ori mai multa energie decat 1 kg de grasime, adica cu cat aveti masa musculara mai mare, cu atat aveti rata metabolica mai mare
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui Kclaudyia:
diana87 (29 apr 2014)