View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 08 apr 2010, 21:17:40
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Smile Re: Ras_cristalin slabeste pentru nunta

Citat:
Anterior postat de supergirl18 Vezi mesajul
Buna si felicitari!!! Si eu ma aflu in situatia ta numai ca mai sunt cateva luni pana la nunta si am niste emotii cand ma gandesc la ce o sa fie...teribile...eu as vrea sa mai scap de 10 kg si cred ca as fi multumita nunta e pe 18.09 anul asta la mine ,de fapt si la el, mai exista o problema destul de mare zic eu : nu prea stim sa dansam trebuie neaparat sa facem niste cursuri si asta imi da bataie de cap sper sa invatam populara ca suntem praf la capitolul asta PUPICI si multa bafta
Stai linistita cu dansul, ca si noi eram praf. La fel am vrut sa facem cursuri si ne-am dus chiar si la unu, dar eram asa praf, ne impiedicam unul de altul, ca ne-am lasat. Si in seara nuntii nu am stat o clipa jos. Te iei cu multimea si euforia aia si parca se misca tot corpul in voie. Am trecut cu bine peste. Pacat ca s-a terminat asa repede. Spor la slabit si casa de piatra. sa fii fericita!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat