View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 30 apr 2010, 09:37:19
shahla's Avatar
shahla shahla este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 18 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 51
Dieta: nu m-am hotarat
Date: 168cm, 88.5kg
Mesaje: 309
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Trebuie sa slabesc 20 de kg - Jurnal Monamaria

Citat:
Anterior postat de monamaria Vezi mesajul
buna....desi nu am prea avut probleme cu kg cu 2 ani in urma am inceput sa pun....pt ca ma simteam rau am facut si niste analize si am aflat ca am probl cu tiroida...nu stiu cum am reusit dar de la 68 de kg la 170 cm am ajuns ca astazi sa cintaresc aproape 95 de kg....am mai incercat tot felul de diete dar renuntam si puneam la loc mai mult...acum sunt hotarita...mi-e groaza sa ma mai uit in oglinda...am citit aproape tot despre diete....si mi-am conceput un regim hipocaloric bazat pe proteine in prima faza....m-am inspirat mai mult din regimul dukan....e atreia zi de cind maninc numai lactate dietetice...carne pui si peste la gratar...si am inceput sa iau si l-carnitina....a mai tinut cineva regim bazat pe proteine?.....

Buna si bine te-am gasit !

Felicitari pentru hotararea care te-a cuprins si sa nu te lase pana nu ati atingi target-ul !
Nu am mai auzit despre regimul asta pe care il tii tu , studiez si eu sa vad despre ce e vorba . Mai revin la tine in casuta !
Te pup si sa ai o zi buna !
shahla, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1827 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1310 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 278 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]