View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 08 nov 2011, 22:48:16
Alexik's Avatar
Alexik Alexik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 30
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 4.433
Aprecieri acordate: 30
Am fost apreciat(a) de 36 ori in 31 mesaje
Implicit Re: Jurnal ciudat - Doar un alt jurnal..

Buna.
Am vazut ca tii sb.Am tinut si eu aproape toata vara..eu zic ca daca nu iti place(si vad ca nu-ti place , atata timp cat nu-ti place carnea si ai putea trai cu fructe.)
LA sb trebuie sa ai MARE grija dupa cele 2 saptamani..stiu ca par fructe..dar daca mananci dupa prima faza in prima saptamana mai mult de 1 fruct 2..s-au putea sa stagnezi si daca mai adaugi si cateva paste chiar sa pui inapoi tot ce ai dat jos.Eu nu prea mai tin acum cu nici o dieta..tot mancatul sanatos te ajuta..si combinarea buna a alimentelor.
Am tinut sb odata ..mi-a mers bine..a 2 oara n-a mai fost asa.Apoi tot m-am chinuit sa tin din nou si din nou..si? nu faceam nimic decat tineam 1 saptamana aproape 2 si dupa ma indopam(la propriu) cu fructe si paine, desi inainte nu sufeream de binge eating..acum am avut de cateva ori si nahasta pt ca m-am restrictionat prea mult de la multe alimente.

Nu tine caloriile la 500..crede-ma , dupa o sa te miri(DEfapt te-ai mirat) de ce slabesti doar 2 kg pe luna.Am o prietena..de la 13ANI tine diete , nu mananca si acum mai ia si pastile de la Herbel Life..si cu ce folos?tot se chinuie si se chinuie..dar corpul e putin cam obosit..

Vezi ce faci si calculeaza bine lucrurile.
__________________
If you want something you’ve never had, than do something you’ve never done