View Single Post
  #13958 (permalink)  
Vechi 27 iun 2013, 11:20:56
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de simonet Vezi mesajul
Amedeea, felicitari finutei pt bebe!!
Legat de cumparaturile pentru bebe, si mai ales de patut, cred ca trebuie intrebati ei ce doresc, asta dupa ce le expui oferta. deoarece trb sa se incadreze in casa lor patutul, depinde daca bebe are camera lui de la inceput, daca au loc de pautut cu sertare, etc.
Buna, simona!
Eu sunt alina!
Dar pe forum mi se spune Ame.
Ei stau in chirie, nu au casa lor, cat despre patut ziceau ca vor primi de la cineva care la randul lui l-a primit de la altcineva. Daca ar fi dupa ei, nu i-as cumpara copilului decat ce se da la botez si gata.
Numai ca am vb si le-am spus ca imi doresc sa cumpar patutul. Unde locuiesc e spatiu pt patut pt ca stau intr-un ap cu 2 camere.
Sa nu ma intelegeti gresit, ca nu sunt o nebuna care vrea sa se bage peste ei si sa le impuna cum sa creasca sau ce sa faca pt copil. Eu i-am intrebat daca primesc ajutor de la familie, prieteni. Ca hai sa fim seriosi, e o mare cheltuiala sa ii iei lui bebe tot ce ii trebuie si orice ajutor e bine venit cred eu. Si au spus ca au promisiunea asta pt patut, o alta promisiune pt carut, probabil vor mai fi si hainute, si jucarii, premergator, etc.
Dar patutul mi se pare f.f.f. important, plus ca nu stii cum l-au curatat, daca l-au curatat cei de dinainte, chiar daca ii schimbi salteaua, apoi o mai fi bun tinand cont ca deja a fost in doua case si a fost folosit de 2 copii?
eu deja mi-am facut un buget aproximativ si daca nu iau patut iau leagan, atc, adica din banii pe care mi i-am propus eu pt bebe tot iau altceva, nu vreau sa fac acum economie ca tot pt binele celui mic e. Si ma simt datoare ca nasa sa ajut acolo unde parintii nu pot.
Atat doar ca vb cu ei au fost de acord sa ii ajutam noi cu un patut.
Eu vazusem unul pe net la vreo 200 de euro fara saltea care are si sertare si poate fi folosit pana creste copilul mai mare, gen 12-14 ani.
Si ma gandeam ca ala ar fi o investitie, ca in sertare pune hainutele lui bebe, cand va fi cazul, se poate modifica, spuneau pe site ca ar avea si vibratii. Nu stiu acum.
Tocmai de aceea intreb.
Cu carutul, daca il primesc si e bun, nu mai cumpar, le iau altceva de banii aia.
Si am mai vazut o lampa de veghe de la chicco cu melodii si proiectii de lumini pe tavan, senzor de miscare, etc. F. faina, la vreo 200 ron. Visez la lampa aia.
Se vede ca nu am copii si ca mi-i doresc.
Iar la hainute, pe langa site-ul hopa, am mai gasit si unul pifou cu hainute fabricate exclusiv in tara si au si produse organice. Imi fac cu ochiul si alea. Pt trusoul de botez. Eu fac comparatie cu preturile de aici si cele din tara mi se par super ok la pret.
Si am super emotii deja cand ma gandesc la eveniment, asa am fost si cand am cununat, m-am dat peste cap sa iasa bine, nu mai dormeam noaptea de griji. Dar a iesit super. Si botezul vreau sa ramana tot o amintire frumoasa asa ca ce pot eu voi face!
Gata si acum ma cunoasteti si voi mai bine ca eu va cunosc pe fiecare in parte de cat timp va urmaresc!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de VAmedeea; 27 iun 2013 at 11:25:54.
Răspuns cu citat