View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 29 iul 2011, 08:43:32
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: De cate ori pe saptamana se pot manca paste?

Citat:
Anterior postat de fllory Vezi mesajul
Da..probabil sau sigur ai inteles gresit ceea ce am spus eu. Nici eu nu voi mai pune mana niciodata pe hamburgeri sau cartofii prajiti din comert dar nu am zis ca nu voi mai manca vreodata hambuergeri sau cartofi prajiti. Pana la urma o sa am si eu o familie si copii si atat pentru mine cat si pentru ei o sa fie mai ok sa prepar in casa totul. Slabutele de pe aici incurajeaza gatitul in casa asa ca absolut orice aliment din comert se poate prepara si in casa doar ca mult mai sanatos si dietetic. Dupa cum spuneam, nu am exclus nimic din alimentatie (mai putin uleiul) in schimb am redus considerabil portiile.
Dar uite, spre deosebire de tine, eu detest sucurile, de orice tip. Alea chiar le consider bombe calorice goale de aceea prefer sa beau ceaiuri sau apa. Sau in locul lor prefer de o mie de ori sa mananc un buseu cu mere sau o portie de spaghete. Avand in vedere ca 250 ml de cola/pepsi poate trece detasat 100 kcal (si sa nu imi spui ca nu bei mai mult de un pahar).
Dar oricum, asa cum ai zis tu, fiecare are principiile sale, fiecare stie ce a dat rezultate pentru propria persoana asa ca nu are rost sa ne contrazicem degeaba.

PS. Nici eu nu consider un chin ca mi-am schimbat stilul de viata (pt ca m-am obisnuit cu acest stil) dar eu asta am facut, mi-am schimbat stilul de viata nu m-am apucat de o dieta stricta. O sa imi urmez principiile toata viata, de aceea ziceam ca nu e ok sa excludem nimic...dar in fine, probabil nu s-a inteles.
Pai avand in vedere ce rezultate ai sigur faci bine ce faci

Eu cand am spus hamburgeri m-am referit in general la a manca la fast food, si asta nu fac.

Ba, da, cola daca beau sigur nu beau mai mult de un pahar pt ca nu am niciodata cola acasa, beau doar cand ies in oras (mi se pare raul cel mai mic pe care il pot alege copmarand cu bere, cocktailuri etc.).

Cred ca si tu m-ai inteles un pic gresit...evident ca daca un om isi propune sa manance sanatos din principiu nu e bine sa excluda alimente. Eu m-am referit la cei care au pt inceput o perioada de dieta si apoi una de mentinere (eu cel putin asa am avut)
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat