View Single Post
  #1485 (permalink)  
Vechi 13 iul 2011, 20:56:15
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 33
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei slabutze pofticioase Alexandra Andreea

Citat:
Anterior postat de steffany Vezi mesajul
Buna draga Alexandra , am venit si eu la tine in vizita ca sa vad ce mai faci si imi pare rau ca ai probleme . Din pacate ma identific destul de mult in problemele tale cu mama ta desi nu erau chiar asa grave , dar mama mea mereu ma ameninta ca ma da afara din casa pentru ca regulile ei se respecta in casa ei . Nu stiu daca mama ta sta cu tatal tau dar in cazul meu nu si asta influenteaza foarte mult in comportamentul unui parinte . Eu am deja 4 ani jumate de cand ma intretin si nu m-as mai intoarce sa stau cu mama pentru nimic in lume . Desi o iubesc foarte mult si vorbim tot la 2 zile nu as mai putea suporta sa ma controleze cineva tot timpul. Iar in priviinta iubitului tau pot doar sa-ti spun ca am o relatie de 8 ani de zile si tot la x timp intr-o relatie apare monotonia , dar daca va iubiti cu adevarat reusiti sa luptati impreuna impotriva monotoniei care e inamicul numarul unu intr-o relatie . Mie sincer mi se pare normal sa aiba nevoie de spatiul lui dar nu mi se pare normal sa-i acorde mai multa atentie la joc decat tie. Ceea ce pot sa iti spun din experienta proprie e ca barbatii se plictisesc mai repede si din pacate suntem noi cele care trebuie sa ne straduim sa rupem monotonia care se instaleaza prin diverse metode pana il aduci iar pe linia de plutire si va fi la fel ca inainte. Pupici si sper ca te ajuta sfatele mele.
Buna Steff si ms mult de mesaj! Imi pare rau sa aud ca si tu ai avut probleme cu mama ta, dar e bine ca acum esti pe picioarele tale! La mine e aiurea ca ma va intretine ea inca 6 ani, si depind de acet lucru! Asta este....vom trece peste toate...si va veni si vremea cand o voi ingriji si eu...si imi voi d toata silinta!

In legatura cu barbatii, da ai mare dreptate! Dar e si mai mic ca mine, si incerc sa il inteleg cat de mult pot eu! Sunt constienta ca fiecare avem nevoie de spatiu, si nu ezit sa i-l ofer! Dar cteodata am si eu nevoie de el, si exact atunci nu este disponibil! in fine...a trecut...am vb cu el...si sper ca a inteles...pt k daca nu, eu tin la mine si voi lua decizia cea mai buna pt mine, dar si pt el! Suntem tineri si nu are rost sa fim nefericiti impreuna cand putem fi fericiti separati si totusi amici! Dar sa speram ca totul se va rezolva!

Ms mult pt mesaj!
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]