View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 28 mai 2012, 13:38:03
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Daliei (Dali La)

Citat:
Anterior postat de Dali La Vezi mesajul
Multumesc! Mi-e foarte rusine de faptul ca mancatul a ramas cam singura placere pe care mi-o mai pot satisface. Cu toata dragostea mea pasionala pentru Bucuresti, dupa vreo ora de plimbat in ritm rapid si cu ochii cascati la tot felul de cladiri interesante, incepe sa mi se faca foame. Din pacate si din fericire, lipsa banilor nu ma lasa sa ma duc la farmacie si sa-mi iau o cutie de pastile Zein. A fost singura chestie pe care am luat-o si care mi-a taiat din pofta de mancare. Ma simteam foarte bine cand luam. Aveam energie, nu mi-era foame si chiar mancand usor nesanatos tot ramanea burtica mai plata. Imi pare rau ca stomacul nu se micsora suficient incat, dupa ce nu mai luam capsulele si imi revenea pofta de mancare, tot reuseam sa-l largesc la loc.

Incep sa fac pregatiri sa ma apuc de faza de atac la metoda Dukan. Cele doua mari etape ale mele de slabire au avut la baza o varianta populara a acestei diete. Acum voi incerca sa o tin cu spirit de raspundere si cu schimbare de atitudine. E al naibii de greu.

Am inceput sa citesc jurnalul tau. Din putinul citit in profil, cred ca va fi o lectura pasionanta, un fel de epopee cu o eroina deosebita. Simt un respect profund si o mare emotie cand sunt in fata unor persoane care nu se resemneaza, care lupta sa schimbe ceva.
Buna Dalia!

Daca te ajuta cu ceva, iti povestesc din experienta mea cu Dukan..
Am inceut dieta prin Februarie si eram placut impresionata de rezultatele rapide pe care le promitea.. Asadar am decis sa tin 5 zile de atac. Mi s-a parut usoara, mai ales ca se baza mult pe carne, eu fiind o carnivora convinsa..
Dar nu a fost asa.. Dupa 5 zile ma simteam rau, aveam ameteli, imi era tot timpul greata, nu mai puteam suporta carnea, ouale, iaurtul degresat.. Eram mereu nervoasa si stresata si am zis STOP! Dieta asta nu e de mine, de fapt nici o dieta cu reguli stricte nu e de mine.. Cu cat mi se interzice ceva cu atat am tendinta de a face, in cauzl de fata, de a manca "fructul interzis".
Asa ca am decis sa mananc "cu cap" si sa fiu atenta la combinatii.. Am citit cartea lui Montignac si m-am inspirat de acolo, ce combinatii sa fac, plus cartea Mihaelei Bilic care mi-a fost de cel mai mare ajutor.
Daca vrei, ti-o pot trimite..

Acum tu decizi daca vrei sa tii Dukan sau orice alta dieta, doar sa fii foarte atenta la semnalele pe care ti le da corpul, nu-l forta, daca vezi ca te simti rau, renunta.
Nici sa incerci nshpe mii de diete nu e bine, pentru ca iti dai metabolismul peste cap.

Cel mai important e sa iti gasesti tu echilibrul si daca ai nevoie noi suntem alaturi, cu sfaturi cu incurajari, tot tacamul!

Mi se pare din modul i care scrii, ca esti o persoana trista
Nu vreau s aintru in detalii dar daca ai nevoie de o vorba buna, de un 'umar' atunci ai nimerit unde trebuie

Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]