View Single Post
  #1509 (permalink)  
Vechi 03 iul 2012, 08:57:35
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Le journal de Kclaudyia - oh la la

Citat:
Anterior postat de GCM Vezi mesajul
Hy HoneyBunny!!!
Abia am deschis pc-ul si dupa ce ti-am rasfoit postarile am zis ca baita mea poate sa mai astept, e mai important sa ma bag si eu in seama )
Ai slabit multisor si ti-e frica sa nu te ingrasi?! ok...parerea mea(nu e musai s am bagi in seama) este ca poti face pauza de o luna(fix pana revii d ela mare)...mananci fara sa ai mustrari de constiinta dar nici sa nu te porcesti, in schimb...faci sport in continuare...Macar sa te mentii.
Eu una ma simt usor epuizata...again stiu!!!si prefer sa mai scap una alta de mancare dar fac sport in continuare. Am slabit cam 10 kg intr-un an...eu zic ca e ok si pot face o pauza, daca mai slabesc...ok, daca ma mentin tot ok.
Nu sar calul, dar caut sa imi mentin psihicul. Nu rezolv nimic sa slabesc 5 kg, dar sa devi depresiva si cu psihicul la pamant dupa fiecare chestie inghitita!!! Hai te pup!!!!Sper sa sorbim curand un radler impreuna!
Awwww ti-ai amanat baita ptr mine.. Phi-hi! ce bine ma simt!

Cat adevar zici tu acolo! Nu se merita sa iti afectezi starea psihica ptr cateva kg in mine care pana la urma nu sunt chiar atat de necesare..
Eu am sa fac asa: daca imi revin si am sa pot continua cu dieta, ca sa pot slabi, foarte bine, daca nu, asta e! Am sa ma las la mana mea, bineinteles, nerenuntand la sport.

Si pana la urma eu urmaresc sa scad in cm, nu in kg.

Waaa stii cat imi doresc si eu sa bem un Radler impreuna la o terasa si sal palavragim! Sper sa vina ziua aia cat mai curad!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]