View Single Post
  #1515 (permalink)  
Vechi 17 ian 2013, 11:04:21
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal niculina04

Niculici ... inceteaza sa te mai cantaresti dupa ce mananci... Nu e sub nici o forma relevanta cantarirea dupa masa, sau in timpul zilei.. Ascunde cantarul si scoate-l numai sambata dimineata dupa ce ai mers la baie.. Dimineata bea un pahar de apa pe stomacul gol, ajuta f mult la eliminarea reziduurilor.. Sau daca ai tarate de psyllium e si mai bine..

Sport vad ca faci asa ca nu iti face griji, mai bine te-ai masura, ca acolo se vad rezultatele..

Carmen Bruma am facut si eu cateva exercitii si intr-adevar sunt eficiente, dar sfatul meu e sa axezi acum pe un cardio mai usurel, gen Tae Bo sau chiar cele pe care le faceai tu, de la emisiunea aia.. Dupa poti merge cu exercitii pe intervale, HIIT training, dar mai incolo, pentru ca daca incepi de acum cu HIIT o sa se obisnuiasca organismul si nu vor mai fi asa de eficiente.. HIIT sunt intr-adevar ptr accelerarea metabolismului si stiu o tipa care a slabit 54 de kg cu exercitiile lui Carmen Bruma, bine, nu le-a facut de la inceput ci tot asa, mai tarziu dupa ce a mai slabit un pic.

Cum a zis si Ralu, conteaza cum le faci exercitiile, si e adavart ca nu iti ies din prima, dar pe parcurs te vei obisnui.. Plus ca orice miscare e mai buna decat deloc..

Cat despre meniuri ce sa iti zic.. Sunt de acord cu Ralu, papa mai mult cantitiv, dar mai slab caloric.. Eu nu pledez pentru scoaterea painii din meniu, decat cea alba.. Painea integrala are si beneficii, dar evita sa o mananci seara (nu fa ca mine adica ).. In zilele cad faci sport sa ai carbii cam 130 -150 si cand nu faci incearca sa ii tii sub 100..

Eu nu sunt de acord cu scoaterea lor permanenta din alimentatie, pentru ca am patit-o pe pielea mea.. Cand mananc multe proteine si putini carbi, slabesc mai repede ce e drept, dar cum mananc un pic mai multi carbi pun un sfert la loc din cat am dat jos.. Dar asta e valabul doar la mine, la tine poate organismul reactioneaza diferit.

Sapt trecuta ai avut o scadere spectaculoasa ce e drep si cum zicea Ralu, se poate sa fi fost apa si reziduurile retinute din perioada sarbatorilor.. Asa ca e normal ca sapt asta sa dai mai greu jos. Nu poti sa bati din palme si sa slabesti..

Doar stii bine ca trebuie sa ai rabdare si sa gasesti combinatia de alimente care se potriveste organismului tau..

Hai curaj si nu te da batuta!! Impreuna vom reusi!!
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Kclaudyia:
niculina04 (18 ian 2013)