Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #1542 (permalink)  
Vechi 08 mai 2012, 09:52:49
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara

Citat:
Anterior postat de Rallara Vezi mesajul


Ceau scumpa

Felicitari pentru slabire... ce frumos mergi tu in jos Mai ai asa putin... Esti acolo mai-mai.
Sa-ti fie de bine... sincer si mie mi-e pofta de ce ai papat acolo... chiar imi plac papanasii tare mult... acum nu oricare, ca sunt locuri unde nu aratau prea bine, de exemplu erau uleiosi, dar in unele locuri... iam. Lasa ca sigur ai scos masa cu ceva exercitii ca de obicei, nu ma ingrijorez.




Da, si eu sunt umpicut suparata ca am ramas in urma cu ce fceti voi... uff, asta e, tin pasul cum pot. Trec imediat sa ma pun la curent.
Cat despre biblioteca, din pacate acolo la cea aproape de mine nu am acces pentru ca trebuie sa fii incadrat in sistem de invatamant... iar cum eu am terminat... ceau. Iar cea judeteana e tare departe... pierd timpul pana ce ajung acolo... are locatie intr-un cartier... eu nu stiu ce cauta acolo (?) trebuia sa fie mai aproape de centru... ei si nu am chef sa bat atata distanta, e aiurea. Mai am optiunea gradina botanica... numai ca daca ploua... m-am ars. E liniste, pasarele, aer curat, sunt locuri am vazut, unde mai invata studentii, mai retrase umpic de aleile principale. Sper in schimb daca ma decid sa merg acolo, sa nu fie intrarea 5/10 lei... ca atunci costa prea mult in fiecare zi. Stai ca acum mi-a picat fisa, au site bine inteles... si da, e 5 lei, m-am uitat. Pai in cazul asta daca merg, am sa ma duc la cateva zile, ca nu merita altfel.

De fapt azi sunt cam prost dispusa... mai trista asa... mai avem toti zile proaste ce sa-i faci.

Cum a fost la gratar? Ce ai mancat pana la urma din bunatati?

Piscotel Te pup si eu, cu drag prietenuta mica
Tu Ralule!!!! Bine ca ai reveniiiiiiit!!

Ce ai patit tu scumpa? De ce esti tristuta? Te poate ajuta baba cu ceva? Ceva ghioc mic? Daca esti suparata din cauza dietei, te bat! Am vauzt ca ai sub 70 iara!! Chiar e un lucru mare ca ai reusit sa ajungi intr-un timp asa scurt la greutatea de dinainte de Paste!
Si acum ca faci si asa mult sport sigur ai sa reusesti!! Eu mi-s acolo lipita de tine cu incurajarile

Aiurea ca nu poti merge la biblioteca Ideea cu gradina botanica e super, dar cum ai zis tu, sa nu ploua. In parc banuiesc ca nu poate fi vorba, ca nu e ca in afara, unde lumea sta pe iarba si citeste, invata se relaxeaza..

Zici ca merg in jos? Eu cred ca in ultimele 3 zile am mers in sus, nici nu ma cantaresc pana peste 2 saptamani cand ma pun pe picioare..
Sport nu am mai facut de vineri, ieri mi-a fost maxim de lene, azi ma iau la palme.

La gratar cu colegii a fost super! Ne-am simit extra mega uber! Nu am mai tinut cont de nimic, bine ca acuma nu am bagta ca intr-un spital, am mancat de toate, cu moderatie.. Aseara in schimb nu stiu ce am avut ca mi-a fost foame tot timpul.. Si am mancat procarii si muuuuuult

Azi am decis sa tin o zi doar cu legume si fructe, drept urmare mi-am cumparat mere, capsuni, pere si banane sa imi ajunga pana diseara cand imi voi face o salata cu de toate (legume adica)

Ratzusca mica sper ca nu mai esti suparici si ca a plecat norul negru cu tunete deasupra capului tau
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]