View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 22 nov 2013, 15:11:09
ElenaelenaIrina's Avatar
ElenaelenaIrina ElenaelenaIrina este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 19 aug 2012
Locaţie: Orastie, Romania
Dieta: personalizata
Date: 160cm, 49.9kg
Mesaje: 72
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 19 mesaje
Implicit Re: Cum slabesc la coapse?

Citat:
Anterior postat de strawberry Vezi mesajul
Am fost absenta mult timp pe forum si iau la rand sectiunile, iar topicul tau mi-a atras atentia. M-am uitat peste mesajele postate in cele doua pagini, dar nu le-am citit chiar pe toate si-mi permit sa-mi dau si eu cu parerea, daca nu te deranjeaza!
Nu este imposibil sa scapi de un surplus de kilograme sau de centimetri, dar in momentul in care pornesti pe un drum si-ti stabilesti o tinta (un target), trebuie sa ai incredere ca o sa reusesti. Cand ajungi la valoarea dorita, trebuie sa te mentii pe termen lung!
A mentionat cineva, la un moment dat, pe pagina anterioara: degeaba lupti o perioada, daca dupa aceea revii la vechiul obicei. M-am documentat in ultimul timp, ca sa spun asa, ajungand astfel la concluzia (ca majoritatea, de altfel) ca poti sa slabesti frumos si sanatos, adoptand o alimentatie sanatoasa, corecta si facand miscare.
Iti va lua ceva timp sa scapi de acei 9 centimetri, daca nu ai si reusit intre timp, dar trebuie sa ai multa rabdare si sa faci ce trebuie, pentru ca rezultatele vor aparea! Ai grija ce mananci (evita prajeli, dulciuri, bauturi acidulate; mananca legume, fructe, proteine - carne fiarta sau pe gratar, dar sa nu exagerezi), bea lichide (organismul isi ia atat cat are nevoie, nu trebuie sa bei 5 litri de apa pe zi) si fa miscare (aerobic, pilates, aqua gym). Poti sa apelezi si la masaj, o data pe saptamana, spre exemplu.
Mult succes si astept un raspuns pozitiv!
Erau -5, nu 9 . Multumesc oricum pentru incurajari! 1 cm. s-a dus, aproape! ) mai am 3 si cv .
__________________
A putea: eu pot, tu poti, el\ea poate, noi putem, voi puteti, ei\ele pot!
Răspuns cu citat