View Single Post
  #16 (permalink)  
Vechi 27 oct 2011, 18:11:11
blackadderess's Avatar
blackadderess blackadderess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 08 feb 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: sanatatea superioara
Date: 170cm, 65.2kg
Mesaje: 40
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Da sau nu carbohidratilor ?

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Sinteza scazuta de serotonina in cazurile low carb a fost demonstrata prin studii si expliata prin faptul ca organismul privat de carbohidrati va consuma energia pt procesele absolut necesare supravietuirii si nu mai ajunge si la producerea de serotonina, pt ca desi nu este produsa din carbohidrati procesul producerii ei necesita consum de energie.

Da, si aceasta energie categoric nu are de ce sa provina din carbs cum incerci sa spui, poate veni din grasimi si proteine intr-o dieta keto/low carb


Inclin sa dau crezare studiilor.
Atunci ai putea posta te rog studiile sau un mod de a le gasi decat sa faci trimitere la un site norwegian in novergiana unde eu una nu am nici o sansa sa gasesc informatia pe care o doresc. Esti sigura ca ai citit studiul propriu zis si nu un articol dintr-o revista care facea referire la aceste studii?





Eficienta pt slabit, pt ca pana la urma acesta e scopul adeptilor diferitelor diete.

De ce este cea mai eficienta? Slabirea are de-a face cu reducerea caloriilor, indiferent de carbs/grasmi/proteine. Nu este nimic magic la keto, cum nici nu este nimic rau in ceea ce priveste carbohidratii

Si, in plus, sa ne intelegem de la inceput, e vorba de dietele extreme cu mai putin de 20g carbo, nu de renuntarea la prajituri Pana la urma sanatate=echilibru, si e valabil si pt alimentatie.


Buna. Am raspuns in interiorul citatului.
blackadderess, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
blackadderess, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2125 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1608 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1092 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat