View Single Post
  #1608 (permalink)  
Vechi 24 ian 2011, 22:56:06
Livia89's Avatar
Livia89 Livia89 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 28 iul 2010
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Pesco-vegetariana hipocalorica
Date: 156cm, 50.2kg
Mesaje: 1.907
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnalul lui Roxii

Citat:
Anterior postat de Roxii Vezi mesajul


Hello Liv..Sunt cat de cat mai bine

Nu,eu cred ca ai nimerit cum trebuie,sunt bune exercitiile.Sunt usoare,dar dau rezultate sau cel putin in cazul meu.Ce e adevarat este ca nu dau rezultate la cantar,dar la cm am avut niste pierderi considerabile cu programul asta.

Tu ce mai faci?Te pup
aaaah, inseamna ca le-am nimerit pe cele bune pai nu stiu, eu daca nu dau tot ce pot in cadrul unor exercitii nu prea le mai fac, nu-mi place sa stau ca fleasca cand le-am incercat mi s-a parut ca ma sucesc de incalzire nu-mi parea sa lucreze ceva le-am pasat unei prietene pe care incerc s-o scot din sedentarism, sunt bune pana isi intra in ritm

eu, ce sa fac? ieri si azi zici c-am turbat, am fost putin suparata ca nu mi-a iesit nimic cu SB si am renuntat de tot la ea m-am decis sa revin la metoda de slabit de dinainte si de maine tin 2 saptamani de mentinere, sa nu ma las dominata de slabit o sa pap corect si o sa fac si sport, o sa inregistrez tot ca particip la concursul de Pasti, dar... nu o sa ma stresez de altfel, nu cred ca se ingrasa cineva din vegetarianism si sport

te pup si eu pe tine ma bucur ca te simti mai bine, dar vezi, nu mai slabi ma gandesc ca acum nu a fost intentionat... de la boala si stress, nu?
Livia89, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1667 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1150 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1151 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]