View Single Post
  #164 (permalink)  
Vechi 27 iul 2017, 22:47:10
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Nou început. De data asta, până la capăt!

Citat:
Anterior postat de adinico Vezi mesajul
Draga Roxanica, îți doresc numai bine și bucura-te de acesta super reușită! Îți dai seama Mexica oooauuu vei avea parte de o experiență extraordinara. Privim înainte, lăsăm trecutul în spate și vb ta sa cazi la pace cu el dar lasa-l în urma, azi e azi și mâine e mâine sunt doua lucruri importante spre care tb sa ne canaliza toață energia noastră!! Încredere Multă sa ai în tine, eu te simt o fata extraordinara!!! Mă bucur pentru tine tare mult.te așteptăm să te întorci cu bine cu bagaje multe de amintir frumoase. Totul este în. Puterea noăsta și divinitatea lucrează alături de oamenii buni! Cu mult drag ..
Succes...
Multumesc din suflet, draga mea, pentru gandurile frumoase! Si eu sper sa fie o experienta buna pentru mine, sa capat forte proaspete si incredere in viitor. Eu oricum voi mai intra sa va citesc, dar voi avea la mine doar tableta, deci nu stiu cat voi putea sa si postez.
Oricum, apreciez ca slabutele de pe forum au fost mereu alaturi de mine in semestrul asta cu ganduri bune, sfaturi utile, exemple de viata. Mi-ati adus mereu cate un zambet pe chip si a fost o placere sa revin printre voi! Imi va fi dor, dor, dar ma intorc, nu scapati de mine!
Bafta si tie in tot ce iti doresti sa realizezi, o vara minunata in continuare!



Citat:
Anterior postat de lidiuta Vezi mesajul
Ma bucur pentru tine, Roxana!Drum bun, sa pleci cu inima deschisa, te asteapta lucruri frumoase! Eu as zice ca si reciproca e valabila, adica slabitul ajuta la calitatea vietii, slabind, capeti mai multa incredere, esti mai optimist, mai vioi, mai plin de energie, dornic de lucruri noi etc. Crezi ca poti face orice, avand ca limita...doar cerul.
Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase! Da, ai dreptate, toate se leaga pana la urma.. am realizat ca e greu sa imi imbunataesc viata cand muncesc pe un singur front, oricat de tare as trage. Incerc de acum cu cate putin din toate.
Voi incerca luna aceasta sa mananc cumpatat..pe cat se poate, sigur ca voi fi entuziasmata sa incerc mancarurile de pe acolo macar putin, dar nu voi face abuz. Voi incerca sa imi fac prieteni, sa calatoresc, sa explorez, sa ma bucur de viata.. si sper sa vin mai bine pe toate planurile. Nu am target-uri clare, vreau sa ma relaxz..a fost un an plin, plin.

Te imbratisez, iti urez toate cele bune si tie, si sa ne mai auzim cu bine!
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui curly.light:
adinico (28 iul 2017), lidiuta (28 iul 2017)