View Single Post
  #1650 (permalink)  
Vechi 04 mai 2010, 08:57:21
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Smile Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea II

[QUOTE=LoLy;174684]
Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul

Si eu sunt curioasa cum imi vor iesi analizele. Eu in ultima vreme am alta problema, imi cade parul. Dar sunt sigura ca nu e de la Monti. Sper doar sa nu inceapa din nou sa isi faca de cap lupusul. In rest as putea spune ca sunt bine. Si stai linistita, ajut si eu cum pot si cand pot.

Ame draga ,stiu ca la orice semnal te sperii,dar asteapta rezultatele inainte de a trage concluzii.Parul poate sa cada pt ``n`` motive.Tu mananci sanatos (deci lipsa de vitamine nu poate fi),iar medicam. ti le iei.Poate fi efect colat al caruiva medicam.
Mie dupa nastere asa imi cadea parul,ca la pieptanat ramaneam cu 1 pumn de par in mana si mi-am pus in cap ca am cancer la san,dar era numai slabiciunea de dupa nastere.Cea mica avea 3,860 kg si am purtat-o 41 sapt si 2 zile si a scos din mine si sufletul
Ei, stiu ca e de la medicamente, numai ca nu imi mai cazuse cam de pe la inceput asa mult. Nu-i bai ca are de unde sa cada. Numai ca nu pot sa nu imi pun intrebari. Dar stai linistita ca nu sunt genul panicos. Daca sa zicem ca isi face boala de cap, asta e. Sigur imi mai pun astia ceva la pastile. Dar sa speram ca e ok si e doar primavara de vina si se innoieste si el.
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]