View Single Post
  #1659 (permalink)  
Vechi 04 mai 2010, 10:22:01
VAmedeea's Avatar
VAmedeea VAmedeea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 mar 2010
Locaţie: La Spezia, Italia
Vârsta: 38
Dieta: ECHILIBRU
Date: 168cm, 68kg
Mesaje: 6.500
Aprecieri acordate: 1.864
Am fost apreciat(a) de 742 ori in 334 mesaje
Smile Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea II

Citat:
Anterior postat de diamant2013 Vezi mesajul

Multumesc Ame! Eu o mananc cu paine ca nu pot goala si ma gandeam ca nu prea e ok sa amestec lipide cu glucide, mai ales ca painea mea nu stiu exact de IG are, ca eu o fac din combinatie de faina alba (1/3) +faina neagra si macinis integral (2/3). Chiar daca esti mai cunoscatoare te rog sa-mi spui parerea ta.
Pup.
Daca tii Monti nu ai voie sub nici o forma faina alba. Si nu ai voie salata de vinete cu paine. Poti sa iti cumperi pesmeti wasa cu 24% fibre si sa mananci cu salata de vinete. E sg. paine care se manca oricand si cu orice datorita continutului mare de fibre. Dar am inteles ca nu prea se gaseste in tara si e oricum destul de piparat la pret. Eu una nu mananc nimic cu paine si nici nu ii simt lipsa. M-am obisnuit asa.Poti sa incerci sa lke mananci cu ardei, branza, cascaval, rosii. Mie una imi plac mult cu rosii. Incearca. Altfel nu ai facut nimic, mai bine renunti la Monti si incerci ceva care iti permite sa manaci paine si faina alba, chiar si in cantitati mici. Te pup!

P.S.: painea are IG mai mare de 35, la fel orezul, cerealele integrale, pastele. Tocmai de aceea se mananca cu legume cu IG. mic si fara grasimi. Painea poate sa ajunga si la un IG. de 65, adica f. mare. Te pup!
__________________
"Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost." (Nicolae Iorga)

INDICELE GLICEMIC
VAmedeea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1900 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de VAmedeea; 04 mai 2010 at 10:24:43.