View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 07 sep 2010, 15:43:32
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Vreau sa nu mai fiu o cauza pierduta!

Citat:
Anterior postat de MCS Vezi mesajul
Draga mea, fii binevenita printre noi!
Deja mult bravo pentru faptul ca ai constientizat ca ai o problema constand in kilograme in plus si obiceiuri alimentare care dauneaza foarte mult nu numai siluetei, respectiv aspectului fizic, ci si sanatatii tale. Trezirea e primul pas. Bravo si pentru ca nu renunti, chiar daca mai dai drumu' la caini cateodata .
Iti vorbesc din perspectiva unei foste chocolate addicted ca si tine. Deviza "nici o zi fara ciocolata" imi suna cunoscut .
Crede-ma ca se poate trai foarte bine si fara ciocolata si fara dulciuri in general. E o dependenta ca oricare alta. Totul e in capul tau si tine doar de tine sa te mobilizezi.
Acum...eu zic ca ar trebui sa vezi lucrurile in felul urmator: fiecare dulce sub orice forma e un rau pe care ti-l faci singura. Nu te iubesti? Nu te respecti? De ce sa-i faci corpului tau asta? De ce sa-l incarci cu valuri-valuri de zahar si kilograme-kilograme de grasime?
De cate ori esti tentata sa mananci dulce, gandeste-te cat de rau te simti cu acele kilograme in plus din cauza dulciurilor si cat de bine te-ai simti cu o talie zvelta si fara dulciuri. Alegerea intre cele doua e doar a ta.
Sa te hranesti sanatos si sa ai o igiena alimentara nu inseamna dieta, inseamna stil de viata sanatos, nu are de ce sa te compatimeasca nimeni pentru asta. Iar daca o face...crede-ma ca nu are nimic in cap.
Sa faci sport, sa mananci alimente cat mai proaspete si curate, adica fara chimicale, fara zahar, fara grasimi, sa ai grija de corpul tau e un lucru de care sa fii mandra, nu sa-l ascunzi si asta ar trebui sa-ti fie target pe viata, nu numai pana slabesti kilogramele pe care doresti sa le slabesti. Daca apoi reiei obiceiurile de acum, iti pierzi timpul degeaba, le vei pune la loc imediat.
Esti foarte tanara, la varsta ta slabesti foarte usor. Iar supla si frumoasa o sa-ti doresti sa fii la orice varsta.
Deci...mobilizarea! Sunt sigura ca esti mai puternica decat ciocolata si mai desteapta decat cei care considera ca a te indopa e singurul scop in viata.
Eu iti urez succes, stiu ca poti si sunt aici oricand ai nevoie!
Multumesc foarte mult pentru sfaturi Ai dreptate in tot ceea ce ai zis ,sunt mai puternica decat ciocolata si o sa reusesc sa slabesc,cu multa ambitie si rabdare Am reusit sa ma vindec,treptat,de dependenta mea de ciocolata- acum imi e mult mai usor sa traiesc fara ea.
Problema e ca peste 2-3 saptamani merg la ziua unei prietene si trebuie sa inventez un pretext foarte bun .... nu exista vreo alergie la tort ?
Stiu ca poate parea exagerat..dar mi-e frica. Daca atunci cand ma intalnesc din nou cu ciocolata dau inapoi in vechile obiceiuri ?
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de curly.light; 07 sep 2010 at 15:49:14.
Răspuns cu citat