Subiect: Jurnalul Ettie
View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 14 mar 2011, 08:35:54
jolye79's Avatar
jolye79 jolye79 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 mar 2010
Locaţie: CT, Romania
Vârsta: 44
Dieta: hipocalorica
Date: 163cm, 61.8kg
Mesaje: 2.186
Aprecieri acordate: 98
Am fost apreciat(a) de 530 ori in 366 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Ettie

Citat:
Anterior postat de ettie Vezi mesajul
am inceput in asa forta cura asta pentru slabit...dar acum nu stiu parca nu mai aam asa putere...incerc sa fiu corecta incerc sa nu mananc ce nu trebuie si tot mai trisez...mi se pare ca atunci cand mananc ce nu trebuie se pune tot pe mine la loc....nu stiu as vrea sa am mai multa putere,,...nici nu concep sa nu slabecs pana la vara..nici nu vreau sa-mi imaginez dar off ca mi se pare ca sunt cat o balena desi deja am aslabit un pic se cunoaste nu pot sa zic ca nu..numai ca eu pana acum am fost asa de oarba nu mi-am putut da seama cum am ajuns in halu asta ...cum am putu sa pun atatea kg pe mine fara sa ma gandesc..nu stiu ce-a fost in capul meu...as vrea atat de mult sa reusesc dar acum in momentul de fata nu prea ma vad sa fiu si eu din nou frumoasa. sa ma incapa din noi hainutele mele frumoase..sotul meu ma sunstine dar nu stiu cred ca deja incep sa intru in depresie..mai ales cand imi vad vergeturile de pe burta si cand stiu ca niciodata nu voi mai fi cum am fost..cand stiu ca niciodata nu voi mai putea sa port costum de baie sau un maieu mulat vara diun cauza ca se vede ff urat...ma ingrozesc si cand mai stiu ca nici n=am trecut de 20 de ani..cand vad alte fete de varsta mea cum arata ca niste copilite..ma simt ca de 30 ..........dar nu ma las....nici cum nu ma las...trebuie sa reusesc si sa-mi dovedesc in primul rand mie ca pot si ca lupta ce-o duc acum o voi castiga eu"cea slaba"nu cea grasa...imi doresc prea mult asta si merit acum numai sa inving orice pofta si orice piedica......voi reusi
Draga mea, si eu am oarece vergeturi pe coapse si bust, dar si eu si sotul stim exact de la ce sunt! Asa ca...nu ma mai deranjeaza. Intr-adevar, kilogramele in plus imbatranesc, la 80 de kg ma smteam si eu ca la....30 de ani , iar acum ma simt ca la 25. Inca doua-trei luni de sport si o sa ma simt ca la 18 !!
Renunta la disociat, este mult prea drastic si din cauza asta cedezi usor si, mai ales, din cauza asta simti ca se depune orice abatere. Fa-ti un regim propriu cu ce-ti place, mananca cate putin din toate alimentele sanatoase si slabitul nu va mai fi un chin. Daca vrei rezultate pe termen lung imbina utilul (slabitul sanatos) cu placutul (placerea de a manca) si vei avea si kilograme in minus fara efort prea mare si un tonus psihic mai bun. Daca mai faci si sport...o sa fii cea mai optimista persoana la dieta!
Succes!
__________________
Jurnal 2010
Jurnal Jolye79

Jurnal 2014 http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...4-a-12483.html
jolye79, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1435 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]