View Single Post
  #17 (permalink)  
Vechi 03 mai 2011, 07:40:53
ylla's Avatar
ylla ylla este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 01 oct 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: incercam Rina
Date: 145cm, 55.3kg
Mesaje: 1.118
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Dani - imi doresc sa slabesc!

Buna Danutzu
1. NU mai face prostia sa te abtii cand poftesti ceva!!!Eu la fata nu am avut probleme,dar la baiat cand pofteam ceva..simteam ca mi se taie picioarele si lesin..atat de rau era..iar cu pasta de dinti am avut si eu probleme pana in luna a 4-a..si cu cafeaua deloc..nici nu suportam gustul..mirosul..dupa 4 luni am inceput sa beau iar cate o canuta pe zi.
2. Daca ai pofte de fructe asigurate-te ca ai mereu in casa..si zi mersi..pt ca eu pe langa foarte multe fructe..am mancat mult fast food.. ma luat cate o pofta de big tasty..de se duce al meau val vartej la mac..eu chiar nu imi explic cum de nu am luat deloc in greutate..tuturor li se pare ceva extrem de anormal.
Si acum ma bucur mult sa aud ca bebe e bine..ca inimioara bate bine..lasa-i pa tata si soacra sa se bucure in legea lor..vor iubi copilul indiferent ca va fi fetita sau baietel..si multumesc ca ai venit sa impartasesti vestea in casuta mea. Va pupic pe amandoi si sa fiti cuminti..Baiatul meu s-a cunoscut ca e baiat de cum a inceput sa creasca..imi tragea niste pumni si suturi si era mereu intr-o continua miscare de ma intrebam crucita ce poate face acolo.