View Single Post
  #176 (permalink)  
Vechi 15 feb 2011, 19:21:07
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit Mihaela1006

Buna Mihaela,

Imi pare rau sa citesc de fata ta cea mica ca nu se simte bine, insanatosire grabnica De ce nu era supa ta cu galuste conforma cu Monti? Din cauza pielii la pui, a combinarii ei cu grisul?

Spectacolele alea la sfarsit de an- le-am vizionat eu pe site la ei, ff frumos organizate si lume multa in sala si atmosfera placuta, mi-a placut mult Poate ar trebui sa participi la spectacol la sf de an

Imi plac sporturile pe care le-ai practicat, mai ales ca imi par destul de dificil de practicat la noi in tara, adica nu oriunde poti face ski/caiac/inot.

Eu mi-am luat azi seminte de in. Nu mai stiu daca de la tine stiu de ele? Parca la tine in meniu am vazut. Daca da, poti te rog, sa imi zici cum sa le consum? Cu legume la salate merg? sau aruncate peste niste legume sotate? sau cu iaurt?

O seara buna iti doresc
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]