View Single Post
  #179 (permalink)  
Vechi 22 mar 2011, 07:47:16
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 33
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu-Monica17 (viata e mai frumoasa fara kg in plus)

Neatza Mona!


Citat:
Anterior postat de Monica17 Vezi mesajul
Dragul meu jurnal,
Se pare ca am inceput sa-mi revin. Astazi a fost o zi de cumintenie maxima ... nici un pic de dulce... Si 2 litrii de apa .. mai trebuie sa fac sport mai tarziu si gata! Dupa ce scap de musafiri sper sa am surprize la cantar! O sa incerc sa ma mentin pe linia de plutire ...
Pe deasupra m-am uitat iar peste pozele vechi si am o stare asa....euforica
Gata! Ti-am impartasit bucuriile mele pe ziua de zi!
Te las..nu te mai plictisesc

Ma bucur mult ca ai fost cumintica, si ca incerci sa eviti cartofii! Sa fii atenta si la faina alba si la orezul normal! Daca vrei poti sa papi ciocolata cu 85% cacao!

Citat:
Anterior postat de Monica17 Vezi mesajul
Iti multumesc din suflet.. nu ma consider o persoana urata,dar as schimba cateva lucruri la mine ... cred ca toti avem cate o problema sau mai multe . in principiu sunt multumita ca am ajuns pana aici.. cand ma uit la pozele din anii trecuti simt o bucurie nemarginita ... mai ales la cele de anul trecut in care atinsesem punctul critic 84.5kg ...
Ca mai vreau sa slabesc,asat e alta poveste...
Iti multumesc inca odata! esti o draguta.
Sunt taur
Dar tu?
Ehhehe, toata lumea ar schimba cate ceva la el! Dar trebuie sa stim sa ne iubim asa cum suntem noi! Si eu sunt taur! De asta ne intelegem noi!

O zi frumoasa sa ai! Si sa nu te superi ca o sa iti raspund de pe o zi pe alta, dar nu am timp, si dimineatza mai trec pe la slabutze sa vad ce au facut! Dar stai linistita ca nu scapi tu de mine! Aaa...trebuia sa comentez eu ceva...am vazut in meniul tau cereale...alea contin zahar...te sfatuiesc sa iti iei cereale integrale de la Plafar! Gata, fug!
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]