View Single Post
  #18 (permalink)  
Vechi 21 feb 2011, 23:01:00
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Vip3rina - vreau sa slabesc sanatos!

Citat:
Anterior postat de vip3rina Vezi mesajul
Buna Roxii!
Sincer n`am urmarit asta... doar ca atat am avut timp sa mananc. Sper ca maine sa ajung macar la 1000 - 1100. Iar dupa ora 18.00 nu mai mananc nici daca mor de foame! Acum ma lupt cu o sticla de apa. Poate si din cauza ca beau foarteee multa apa si ceai nu`mi mai e asa foame.
Te pup
Pai..puteai sa iti fierbi niste piept de pui,sa mai papi si niste branzica,niste lapte,etc.Haide,maine sa te vad cu cel putin 1000 de calorii,da?Asa fac si eu,beau la apa si la ceai de ma umflu

Citat:
Anterior postat de vip3rina Vezi mesajul
Am si eu cateva nelamuriri legat de alimente permise... Tot n`am inteles daca am voie sau nu lapte (cu 0,1% grasime) sau iaurt (0,1% grasime). Am gasit pe site variante diferite...
La fel mazare, fasole boabe, dovleacul (am gasit cateva retete aici cu dovleac, deci... asta cred ca merge!), malaiul (porumbul este interzis... dar si malaiul?!).
Mercic
Ai voie 2 cani de lactate degresate zilnic.La fel si la mazare,fasole,etc...ai voie un sfert sau o jumatate de cana de boabe negatite.Malaiul este interzis.
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]