View Single Post
  #180 (permalink)  
Vechi 03 aug 2010, 22:10:12
LoLy's Avatar
LoLy LoLy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 mar 2010
Locaţie: Bari, Italia
Vârsta: 55
Dieta: Monti pers
Date: 171cm, 107kg
Mesaje: 5.366
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea IV

Citat:
Anterior postat de rosalinda Vezi mesajul
Mai fetelor, voua nu va este frica de expunerea la soare ?!
Eu am pielea foarte alba si desi folosesc creme de protectie cu factor foarte mare, nu stau la soare dupa ora 10 si pana atunci stau mai mult imbracata, tot reusesc sa ma umplu de bube si sa ma ard. Ba, acum doi ani mi-a mai aparut si o pata maro pe fata de care n-am reusit sa scap cu toate cremele pe care le-am folosit, asta in afara de pistrui, ca aia trec toamna.
Si cand ma uit la televizor si vad dermatologi cunoscuti care recomanda evitarea expunerii la soare, spun ca este un nivel de radiatii foarte ridicat si pe urma vad imagini de la mare, cu copilasi lasati de izbeliste pe plaja la orele pranzului nu pot sa inteleg si pace.
A nu se intelege ca mie nu imi place marea. Imi place la nebunie, dar nu inteleg toata isteria asta cu bronzatul, de fapt nici nu mai este bronzat ca e un fel de copt in suc propriu. Si pana la urma, adultul e adult, decide singur, da` copilasii aia ce vina au ?!
Am crema de protectie 50 si ne acoperim capul si ochii si apoi nu stau niciodata de la 11 incolo cand incep radiatiile mai puternice de 7 sau daca merg dupa masa,ma duc dupa ora 16
De altfel aici in IT nimeni nu sta pe strada la soare de la amiaz pana la 16.La 13 se inchide tot si toata lumea merge la masa si pana la 16 nu vezi pe nimeni pe strada.E totul pustiu.De la 13 la 16 e ``siesta``