Subiect: Jurnal Rallara
View Single Post
  #1833 (permalink)  
Vechi 19 mai 2012, 07:56:30
Kclaudyia's Avatar
Kclaudyia Kclaudyia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 05 nov 2009
Locaţie: Bacau, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie echilibrata
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 7.372
Aprecieri acordate: 4.845
Am fost apreciat(a) de 4.016 ori in 2.323 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara

Citat:
Anterior postat de Rallara Vezi mesajul


Ceau micuta mea zana,

Ma bucur cand vad mesaje de la tine... mi-esti asa de draga ca nu m-as multumi si cu unul in fuga. Ii ziceam lui Romi ca asa ma bucur ca va cunosc... parca sunteti parte integranta din mine... cum ne-am regasit noi toate aici...
Tu esti o speciala... mereu vesela, zambitoare, in forma... pana si cand esti umpic tristuta ai umor si faci haz de necaz... esti pretioasa si te port in suflet sa stii scumpa. Asa m-am atasat de tine...
Si, multu, ma faci sa rosesc. Am avut parte de o educatie ireprosabila datorita lor, le datorez totul... nici nu am cuvinte cand vine vorba de ei...

Ce vesti bune.
Excelent ca au trecut si ispitele lunare... eu le-am avut si pe parcurs... si dupa rusi... fara nici o legatura banuiesc... ma straduiesc sa le tin piept.

Eu zic ca -12kg din inaltime e excelent. -15 e la limita din punctul meu de vedere. Si eu la 60 am sa am -12... dar am avut si 58... si eram slabuta tare, dar nu de speriat. Depinde foarte mult de configuratia fiecareia... cel mai important e cum te vezi tu... tu sa te simti bine... pentru ca de multe ori lumea mai da sfaturi si din motive mai putin curate... la femei ma refer din pacate bine inteles... iubitelul ce zice? Parerea lui trebuie sa conteze.

Sigur... o pauza e numai buna... si de sambata reiei.

Nu creeed. Vad ca nu ai uitat!!
Incepe cu 1, apoi 2-ul, apoi the Avengers. Uff... ce mult imi plac...
Am vazut ca si comentat pozuta...

Asa esti de scumpa... multumesc de sfat... il pun bine sa stii... statea la indemana... si ma gandeam eu sa il infund undeva... doar ca nu m-a lasat inima. Ei lasa ca maine dimi l-as si dosit!
Si azi nu am papat!!! Sunt foarte multumita ca am rezistat... de multe zile nu m-am dezis de la o portie sanatoasa... asa ca am izbutit! Bine... inainte de bici am luat 4 patratele de cioco simpla, e drept. 2 negre, 2 cu lapte. Cica pentru enrgie. Mersi de sfat... il urmez atunci cum am stabilit!

Cred ca voi veni scumpaEu ma trezesc si asa devreme, indiferent de zi, asa ca numai daca ma culc tare tarziu deseara, altfel, ne pove dimi. Abia astept.

Eu fac vineri curatenie... azi am cam zis pas. Nu am avut chef, am curata umpic, am strans umpic, vase... nu am pus aspiratorul in functiune... am dat rapid cu maturica pice si bun a fost. Maine pun la spalat... ca se anunta soare.

Hihi si eu pup pisicutul de tine.
Nopticica
Buna dimineata papanash (ce numai tu sa alinti cu de-astea? )

Eu sunt in picioare deja de o ora aprope, am baut cafeaua si mai stau juma de ora si ma apuc de treaba..
Dar asa nu am nici un chef, afara e mohorat rau, ploua, e frig

Hai vara haaaaaaai!

Sa stii Raluci scump ca tot ceea ce iti spun vine din inima, nu sunt deloc genul care face complimente gratuite si la mine e ori alba ori neagra, ori imi place o persoana ori nu..

Si eu m-am atasat mult de tine si de fetele de aici, de pe form, jur ca nu mai plec veci
E poate si faza ca atunci cand comunici incognito cu o persoana altfel ai tupeu sa iti spui ofurile, stiind ca nu esti judecata si ca descoperi fete cu probleme asemenatoare, dar mai ales sustinere!

Deci vara asta fac pe dracu' in patru si vin la Cluj negresit! Ca daca nu te cunosc ar fi o mare pierdere..

Sper ca ai ascuns borcaneleul cu Nutella, da? Sa nu trisezi

Ia numai bine ca acum ai intrat si pe mess )
Ca sa vezi dom;le paranormal, nu alta )

Mno pisoias mic, hai ca vb pe mess!

O zi frumoasa sa ai! Si chillax.. stii tu cu ce Fii tu cmechera si mai ales diplomata
Kclaudyia, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1993 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1476 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1219 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]