View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 25 mai 2012, 22:36:29
Alexik's Avatar
Alexik Alexik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 14 feb 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 30
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 4.433
Aprecieri acordate: 30
Am fost apreciat(a) de 36 ori in 31 mesaje
Implicit Re: Dieta Beverly Hills ( cea veche)

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Buna,

Stiu ca nu o sa ieie in considerare ce ti se spune de noi, insa oriunde citesti pe site (si nu doar aici) vei vedea ca fructele se recomanda in cantitati moderate chiar si in alimentatia normala, cu atat mai mult intr-o dieta, din cauza continutului foarte mare de fructoza, care favorizeaza depunerea grasimilor.
Dieta aceasta nu doar ca e dezechilibrata, ci personal mie mi se pare ca e ca si cum o persoana rau intentionata (joker, ironic, ca in saptamana 6) si-ar fi pus mintea sa conceapa o alimentatie care sa-i provoace organismului cat mai multa suferinta. Nimic altceva decat zahar, zahar, zahar, zahar (chiar daca e din fucte, tot aia e), in extrem de multe zile din saptamana, apoi saptamani in sir...Cand consumi asemenea cantitati, e ca si cum corpul ti-ar tipa dupa ajutor, deoarece mai intai nivelul zaharului creste imens in sange, iar apoi coboara vertiginos si te seaca de puteri, cerandu-ti iar cantitati imense de zahar, ca sa te faca sa crezi ca esti "mai bine", e un cerc vicios.

In ziua de astazi avem posibilitatea sa nu urmam orbeste tot ce ne scrie cineva necunoscut pe o foaie, ci sa trecem totul prin filtrul cunoasterii, prin intermediul resurselor pe care le avem -internet, studii etc. Nici macar in specialisti nu trebuie sa credem orbeste- avem exemple de nutritionisti obezi care recomanda diete trase la xerox- de ce sa urmezi spusele lor, cand ei insisi nu sunt un exemplu?!

Un corp sanatos, care sa te ajute in mod real sa iti desfasori activitatile zilnice in conditii normale, daca nu optime, are nevoie de nutrienti, care trebuie sa vina in cea mai mare parte din proteine de calitate care sa iti sustina muschii, lipide tot de buna calitate, fibre si carbohidrati, preferabil cu absorbtie lenta (cereale integrale, orez brun, linte, mazare etc), tot pentru a nu ridica nivelul insulinei la cer si pentru a-l cobori apoi dramatic. In traducere, multe-multe legume, carne, oua, lactate, seminte, nuci ca surse de grasimi sanatoase si abia apoi produsele integrale si cateva fructe.

Vorba unei slabute, daca si anul trecut urmai un regim alimentar tot dezechilibrat si n-ai obtinut rezultate durabile, de ce persisti in greseli? Vad ca pe tickerul tau scria ca pe 31.05.2012 doreai sa ai 57 de kg...un vis care era posibil, dar care, din cate vad aici, nu s-a realizat, te-ai intrebat de ce?
Doresti sa slabesti si ai inceput sa "alergi" inspre acest obiectiv, insa uneori trebuie sa ne oprim din goana in care alergam orbeste si sa analizam daca directia noastra e inspre obiectiv sau inspre o prapastie sau o fundatura.

Esti pe un punct de plecare care te aduce mereu inapoi de unde ai plecat. Urmand cateva recomandari de nutritie ai fi reusit sa ajungi acolo unde ti-ar propus acum, in loc sa te invarti in cerc inspre acelasi punct.

Nimeni aici nu doreste raul cand transmite ceva, ci, pornind de la suferinte si experiente personale dureroase, nu ne dorim pentru nimeni decat sa ajunga sa fie, prin mijloace corecte, care sunt foarte la indemana azi -numai sa se deschida ochii inspre ele -, in cea mai sanatoasa si mai buna forma a sa.
Citat:
Anterior postat de AceSS Vezi mesajul
imi cer scuze, nu citisem comentariul

cauta-ma peste 2 -3 luni sa vezi nu va fi asa
Citeste comentariul de mai sus , nu al meu.Fata ti-a explicat f bine unele chestii ,si-a gasit timp ,rabdare.

Eu sper sa nu te vad.Asa acum te-am vazut acum 2-3 luni ,. asa o sa fiu atenta si in viitor.
Eu iti urez succes , nu-i doresc nimanui sa nu reuseasca sa slabeasca , dar gandeste-te ca sunt sanse extrem de mici , mai ales de mentinere..si degeaba slabesti daca pui la loc.
__________________
If you want something you’ve never had, than do something you’ve never done



Răspuns cu citat