View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 17 iun 2012, 09:46:59
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Slabire dupa efectul yo-yo

Citat:
Anterior postat de Slabuta Vezi mesajul


Buna Rose

Ce probleme de sanatate ai descoperit?
Conteaza foarte mult ce tratament urmezi acum.
La capitolul sport care este problema?
Acum antibiotic(levoximed), antimicotic, avule pt ca mi-a gasit o infectie cu S.haemolyticus tare deranjanta, idee nu mai am de unde si aceia, a zis ca posibil de la raceala cu gatul s-a transmis in jos(ca eu relatii nu avusem cind mi-a gasit-o). Cu ovarele, ca am S.O.P si ele au aspect polichistic, uneori ma dor. Am anexita(ooforita) din cauza careia nu prea pot face sport, ma doare groaznic cam peste o zi in regiunea pelviana si in acele momente nu pot nici respira, dar sa mai fac sport. Si am mai aflat ca am uter bicorn, care tot uneori ma doare. Si recent, probabil de la multe pastile cind alerg sau pur si simplu merg repede ma incepe a durea ficatul.
Poate ca nu is motive sa nu fac sport. E si clar ca cu asa prob se poate sport de facut, dar prob e ca ma apuca ba una ba alta daca fac. Poate ca nu am muschii tari, ca is mai plinuta. Vreau pt inceput sa slabesc putin cu alimentatia, dupa care poate s-a mai regla
Si ar fi un plus sa slabesc, poate mi-ar mai usor in toate privintele. Mai ales cu ovarele, de fapt imi este si recomandat sa slabesc pt asta dar nu pot sa incep nicicum ca ma stresez din cauza la toate acestea si ma apuca poftele si foamea necontrolabila.
Cam asa nu vreau sa jalui in nici un caz. Sint si fete mai bolnave ca mine probabil si au slabit, nu e o scuza.
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat