View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 04 aug 2014, 14:51:59
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Fitness-ul ingrasa?

Citat:
Anterior postat de Vuvuzela Vezi mesajul
M-am apucat si eu de sala de 4 zile. Am facut mai mult cardio, banda si eliptica, astea imi plac cel mai mult. Stau in jur de 2 ore la sala. Mai fac si ceva exercitii de forta pt musculatura, cu greutati mici si mai putin decat cardio. Culmea e ca desi din ce imi arata pe aparate ard in jur de 500 kcal la o sedinta (sa zicem 300 ca nu o fi corect cum indica aparatele) in loc sa slabesc sau sa ma mentin m-am ingrasat. De mancat, am mancat la fel. Si azi dimineata m-am trezit cu 1 kg in plus fata de joi. Deja incepe sa mi se ia, ma gandesc ca se acumuleaza grasimea pe mine intr-o veselie dupa ce fac miscare. Ori ma las de sport, ori de mancat. Saptamana asta o sa renunt la masa de seara si la sala o sa ma duc doar de 2 ori. Si daca tot se depune sunca pe mine ma las naibii si de sala si de tot. Nu se poate sa ma ingras ca nesimtita sa ajung iar de unde am pornit. Macar daca as fi exagerat cu mancarea aveam o explicatie. Singura explicatie e ca organismul meu e atat de nenorocit ca depune orice si sportul se pare ca imi face mai mult rau decat bine, numai o obeza ca mine se poate ingrasa dupa ce face sport. Nu e posibil ca joi dimineata sa am 56.2 kg si azi dimineata 57.1 kg dupa ce am facut sala 4 zile. Nu imi iese din fata ochilor cifra de pe cantar, ma urasc, mi-e scarba de mine, nu sunt altceva decat o grasa penala si asa o sa raman. Bucuria pe care o aveam cand m-am apucat de sport s-a transformat in cea mai mare dezamagire, depresie si furie. Am o ura si o furie pe mine de nu va puteti imagina, iar trebuie sa ma infometez, sa renunt la masa de seara, pranzul sa fie un mar si dimineata iaurt degresat cu cereale. Iar o iau de la capat...si toate astea din cauza greselii ca m-am dus la sala in speranta ca ma tonifiez, ca daca incep sa slabesc mancand meniul de acum o sa pot ajunge sa mananc ca un om normal si sa ma mentin...dezamagire totala. E totul invers, mananc putin, fac sala si ma ingras...imi vine sa-mi iau lumea in cap...
Nu are cum sa fie sportul cauza ingrasarii daca ai mancat la fel ca inainte. Trebuie sa ai in vedere si ca grasimea are o densitate mai mica decat muschiul, deci acelasi volum de muschi va cantari mai mult decat acelasi volum de grasime, si daca inlocuiesti grasimea cu muschi nu e nimic rau chiar daca vei cantari mai mult.

Citat:
Anterior postat de Vuvuzela Vezi mesajul
Cantarul e singurul care da verdictul, in oglinda imi vad burta imensa si umflata, se vede clar ca am pus pe mine. Si retentie de apa...1kg? Unde sa retin atata apa? Ar fi frumos sa fie asa, numai ca nu vreau sa ma amagesc, eu vad realitatea si stiu ca trebuie sa iau masuri acum cat mai am timp. Daca incep sa urc iar spre 90 kg s-a dus naibii totul.
Se pot retine 2-3 kg de apa in celule, o burta imensa nu creste in patru zile, probabil esti balonata

Citat:
Anterior postat de Vuvuzela Vezi mesajul
Mananc in jur de 1000 kcal, nu am sarit chiar daca am facut sala. Poate la tine a mers cu marirea nr de calorii, ai alt organism, la mine tare mi-e ca o sa se depuna dublu ce dau jos la sala. Oricum se depune si un mar. Si e ciudat sa te ingrasi daca mananci putin si sa slabesti daca mananci mai mult. Eu mananc cu o ora inainte de sala si dupa sala mananc tot la o ora (asta daca fac sala dimineata, daca ma duc seara mai beau un pahar de lapte 1.5% si atat).
Mananci foarte putin si pt un om care e total sedentar d-apoi pt un om care face 2 ore de sport pe zi (putin inseamna orice este sub metabolismul bazal). Nu e deloc ciudat sa te ingrasi daca mananci putin, dimpotriva, metabolismul se incetineste pt ca organismul e fortat sa supravietuiasca cu foarte putina hrana. Dupa sport e bine sa mamanci sa refaci rezervele de glicogen din muschi

Citat:
Anterior postat de Vuvuzela Vezi mesajul
Nu stiu ce sa zic, am mai auzit povestea asta si mi se pare un mit. Nu m-am masurat, dar am niste pantaloni care mi se par mai stramti pe picioare. Si ma gandesc ca nu se umfla acum muschii ca sa imi vina pantalonii aia mai stramti, mai ales ca am si febra musculara la picioare.
Ba da febra musculara e inflamatie si muschii se umfla mai intotdeauna.

Citat:
Anterior postat de Vuvuzela Vezi mesajul
Eu am slabit prin infometare, gen 600 kcal pe zi. Nu mai stiu exact, mancam cat sa nu ma tin de pereti prin casa si senzatia de foame imi dadea o stare de bine, de mandrie ca reusesc sa tin dieta. Apoi am inceput sa mai mananc si am reusit sa ma mentin. Mananc putin, nu cat ar trebui, dar nici cum mancam cand m-am apucat de dieta. La sala nu m-am dus nemancata si nici nu am mancat mult dupa. De exemplu ieri am mancat dimineata orez negru fiert (cantitatea nefiert era 35 g) cu iaurt 0%, o nectarina si scortisoara pt gust. Am fost la sala cam la 2 ore dupa masa. La pranz am mancat in oras o frigaruie de pui cu legume sote si salata de varza. La gustare o felie de pepene si seara am mai mancat o nectarina pt ca deja ma supara cantarul. Adica dupa ce am venit de la sala imi arata 56.7kg si seara 57.9 kg dupa masa de pranz si gustare.
Daca ai reusit s slabesti prin infometare nu inseamna ca asta e solutia iti si distrugi organismul si nici nu reusesti sa te mentii mult timp. Ti-au iesit macar 5-600 de calorii la meniul de mai sus?

Scuze pt ca te-am batut atata la cap
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui deadcountess:
Michelina (04 aug 2014), Vuvuzela (04 aug 2014)