Subiect: Jurnal Sylvester
View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 29 sep 2011, 21:17:46
Sylvester's Avatar
Sylvester Sylvester este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 nov 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Michel Montignac
Date: 172cm, 55kg
Mesaje: 742
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Smile Re: Jurnal Sylvester

Girls,

Am postat acum cateva minute niste treburi despre nuca de cocos. Astept Slabuta sa valideze post-ul .

Am inviat si eu mintenas, dupa ce am zacut 2 zile. Am povestit mai multe printre randurile pe care le va valida Slabuta .

Ce faceti! Eva, Tina? Pe unde umblati?

Meniul Sylvester:

G1: iaurt conform + Colon Help

MD: aceleasi cereale (tarate, germeni de grau, fulgi ovaz) cu zmeura si afine, de data asta le-am lasat la frigider de cu seara si nu le-am mai incalzit. Le-am presarat niste scortisoara pe deasupra . Cred ca au fost bune, fiindca eu nu am nici gust, nici miros.

P: salata cu somon si parmezan ras si oua de prepelitoase

C: merele mele pretioase


Maine fac omleta delicioasa si cred ca o sa ii pun si niste pastrama de curcan prin ea, ca tare bine mai miroase cand papa iubitul meu dimineata . El papa si pate de ficat, cu paine integrala, etc. Si nu se ingrasa!

Eu, cand faceam batoane Magda, pe care le papam in fiecare dimineata - max 200 gr, incepusem sa iau in greutate.

Cam greu cu MD-ul asta, mai ales cand pleci pe undeva, prin vacante... Din moment ce MD-ul este asigurat de catre hotel, nu ai alta varianta in afara de ceea ce ofera acolo. Iar la hotel ai variante cu carne, oua, branza. Punct. Mai sunt si cereale, dar poti avea incredere ca sunt conforme, ca nu au zahar... Nici in laptele lor nu poti avea incredere.. Uneori scrie "low fat", dar pentru unii chiar si 40% e putin .

Prin urmare, tot concediul trebuie sa papi la MD omleta, carne si branza...., iar Monti zice ca astfel de mese trebuiesc luate maxim de 2 ori pe saptamana... Ce-i de facut?

Tot la vacanta im zboara gandul....

Eu obisnuiesc sa im tai ciuperci la fiecare salata pe care o prepar si, pana nu demult, nu acordam prea mare atentie curatarii ciupercilor. De cand am inceput sa le curat de coaja 100%, ma simt minunat, n m-am mai balonat dupa masa. Am citit pe undeva ca, daca te balonezi dupa masa, nu trebuie neaparat sa elmini toate acele alimente din meniu, ci sa le cureti cojile prin eliminare... Eve, cum e pana la urma?
Sylvester, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1979 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1462 kcal/zi. Pentru a slăbi 1,5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1721 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]