View Single Post
  #194 (permalink)  
Vechi 05 apr 2011, 07:03:24
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 33
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Chriselle - De vorba cu Mr. J

Buna dimineatza Cris! Sa ai o zi frumoasa!



Citat:
Anterior postat de Chriselle Vezi mesajul
Se pare ca nici eu nu prea ma pricep la alergat, mai ales in conditiile vitrege de aici. Am iesit si in seara asta la alergat. Faza la mine e ca am o deviatie de sept (ca tot zici ca vrei sa dai la medicina ). Si in mod normal respir pe nas. Dar cand fac efort am nevoie, evident, de mai mult aer. Si cantitatea de aer pe care o pot inspira pe nas nu imi este suficienta, asa ca respir pe gura. Si aici fiind destul de rece, dupa ce am venit de la alergat am tusit vreo 15-20 de min in continuu. Sotul a zis ca nu ma mai lasa. Eh, ramane de vazut. Oricum o sa fac si in casa cu TJ si alte clipuri si sper sa compensez asa daca ma hotarasc sa nu mai alerg. Desi, mie imi placea.
Da, stiu cum este sa respiri pe gura! Si eu faceam asa inainte, pana am facut nijte amigdale cat casa! Pai are dreptate sotiorul tau! Trebuie sa ai grija de tine!
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]