View Single Post
  #196 (permalink)  
Vechi 19 mar 2011, 13:35:42
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 33
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Eirene- In fiecare zi la fel si totusi alta!

Citat:
Anterior postat de eirene21 Vezi mesajul
Important este sa nu abuzezi de el ca este bazat pe fibre...eu la greutatea mea trebuie sa iau o singura doza pe zi cu un pahar de iaurt. Cica nu ar avea un gust minunat, dar stiu ca am destule toxine in mine...cand aveam 54 si ceva in vara, dupa ce m-am intors din concediu, mi-am facut un test prin care vedeam grasimea din corp si desi aveam o constitutie buna si slabisem mult, aveam o galagie de toxine in mine si nivelul de grasimi la varsta, inaltimea si kilogramele mele era peste normal.
Sper sa fie bun...v-am zis nu pentru slabit, cat pentru detoxifiere. Eu sincera sa fiu il incerc si pentru asta, dar si pentru faptul ca din cauza toxinelor acumulate poti avea migrene si credeti-ma am niste dureri de imi vine sa plang.

Azi ma duc la cumparaturi. vreau sa ma aprovizionez cu una alta, ca nu prea mai am resurse pentru regim...carnita, iaurturi si cereale(cred ca o sa incerc unele de la plafar;ma gandesc ca au zaharuri mai putine decat cele din comert-eu acum mananc Rommac, cu stafide si mar).

Chiar acum imi iau de pe net un program al lui Billy Blanks- Get Celebrity Fit(este nivel intermediar spre avansat, dar nu ma sperie), caci vreau sa dau burtica jos si sa-mi tonifiez picioarele. Plus ca o sa incep sa-mi fac diverse masti si sa ma dau iar cu Supliform, care in vara dadea rezultate bune.

Spor la sport!! Sa imi zici de unde l-ai luat ca eu nu gasesc!
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2258 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1741 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1484 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]