View Single Post
  #1971 (permalink)  
Vechi 06 apr 2011, 10:57:44
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Roxii

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul


Sper sa nu fie cazul.

In rest ce mai faci?
MsSi eu sper

Ce sa mai fac..m`am hotarat..luna asta ma dedic mie in totalitateMaine sau cel tarziu poimaine trebuie sa`mi fac iar abonament la sala..si am sa`mi fac si la sauna,sa mai ma relaxez si sa mai elimin ceva toxine din corpPe la jumatatea lunii vreau sa ma duc si la solar de cateva ori...cu iubi am avut alalteieri o discutie foarte serioasa,in care i`am spus tot ce simt si ca prin comportamentul lui ma face sa ma racesc si vad ca si`a revenit,a spus ca vrea sa se schimbe si sa aiba iar incredere in mine,sa nu ne mai certam...Makr cu el sa`mi mearga bine..La scoala am inceput sa fiu mai atenta si ca urmare notele mi`au crescut considerabil..iar la capitolul ingrasare astept maine verdictul desi mult nu cred sa fi pus pe mine mai ales dupa saptamana asta atat de agitata.Tu ce mai faci?Am vazut zilele trecute ca te simteai vinovata pentru o banana...pai mai Ancutza,vrei sa ne certam?Ai papat un fruct la urma urmei,nu o felie de tortStai linistita ca la cat sport faci tu si la cat de constiincioasa esti in rest nu`i nici o problemaCu iubitu cum iti mai merge?Tot n`ai reusit sa`l convingi sa slabeasca?

Citat:
Anterior postat de Alexandra Andreea Vezi mesajul
Neatza Roxi!



Am vazut ce ai scris la tine in jurnal, si pe la Eve! Imi pare rau ce ti se intampla asta exact acum in pragul bacului...dar stiu ca esti puternica!

Si eu in preajma bacului am avut mom din acestea....deoarece tatal meu vitreg s-a dus la mama in Spania, si a avut o criza si i-a dat cu pumnul in piept, apoi a venit acasa si vroia sa faca prapad si pe aici! Dar l-am dus la doctor, si sufera de o boala la cap....pierde materie cenusie, care nu se mai inlocuieste...si acum e pe medicatie, sa speram ca il va tine in frau cat mai mult timp, sau macar pana plec eu in toamna!

Asa ca, sa sti ca tot raul spre bine, si sa gandesti pozitiv intotdeauna, chiar daca pare extrem de greu ceea ce zic eu acum! Dar intotdeauna se poate intampla ceva si mai rau, si de aceea e bine sa vedem si partea plina a paharului! Ca ei se cearta, sa zicem ca e problema lor....dar bine ca sunt sanatosi, si ca tot parintii tai raman orice ar fi!

Sa ai grija de tine, si spor cu Bacul!

Eu da, vreau sa dau la medicina in Tg. Mures!

Cu drag,
Alexandra
Hello Ale!Multumesc frumos de vizita si de cuvintele frumoase!Imi pare rau sa aud ce ti s`a intamplat...se pare ca multe persoane au trecut prin momente grele..si cum se spune ca un necaz nu vine niciodata singur..asa si e...exact acum cand sunt cu bacul s`au adunat toate..dar trebuie sa trec eu peste..am avut momente si mai grele si am reusit sa le depasesc asa ca`l voi depasi si pe asta.

Multumesc,succes si tie la medicina..sigur o sa iesi un medic de nota 10,iar pacientii sigur te vor indragi la cat de calda cu ceilalti esti
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]