View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 29 iun 2010, 10:36:29
deadcountess's Avatar
deadcountess deadcountess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 07 mai 2010
Locaţie: Trondheim, Norvegia
Vârsta: 46
Dieta: DUKAN +semivegetariana
Date: 163cm, 52.1kg
Mesaje: 4.152
Aprecieri acordate: 755
Am fost apreciat(a) de 584 ori in 420 mesaje
Implicit Re: Infidelitatea si frica de infidelitate

Citat:
Anterior postat de sakura Vezi mesajul
M-am gandit sa deschid un subiect de acest gen, datorita urmatorului fapt: multe dintre noi care ne luptam cu greutatea incercam inconstient sa excelam pe alte planuri fata de iubitul nostru. cu toate acestea, uneori ne trece prin cap si gandul "si daca ma inseala?si daca vrea sa fie cu una mai slaba si mai frumoasa?".

bineinteles acest gand poate avea numeroase explicatii, poate chiar ai observat ceva schimbat la el sau poate doar te sperie ideea.

nu tare mi-ar place sa afirm ca aceasta frica porneste DOAR de la lipsa increderii in tine sau in el. ca sa luam cazul meu ca exemplu, sunt sigura ca nu ma inseala, in primul rand pentru ca nu are timp, nu are cand, apoi pentru ca am inceredere in el,nu oarba, dar am. dar cu toate astea acea frica exista. si se manifesta cu urmatoarea concluzie; stiu ca ma iubeste si nu ii lipseste nimic, daca daca intr-o zi va fi curios?

eu nu am fluctuat in greutate de cand sunt cu el.mereu am fost grasa. si mereu am avut gandul ca poate va fi curios sa vada cum e sa "pui mana" pe o tipa cu un trup perfect.

motivul pt care am deschis azi acest subiect e din cauza unui vis....mereu visez ca ma inseala, cu persoane cunoscute sau nu. in rest nu constientizez aceasta teama dar intrucat o visez inseamna ca exista in subconstient suficient de mult incat sa ma deranjeze.

voi?a-ti patit asa ceva?sau treceti prin asa ceva?
Poate suna a cliseu, dar intr-adevar cred ca vine din lipsa de incredere in tine. Daca voia slabe nu te alegea pe tine, nu? In plus, daca o alta este mai slaba asta nu inseamna neaparat mai frumoasa. Chiar visezi frecvent ca te insala?

Gandeste-te ca e mult mai naspa situatia in cazul celor care sunt mult mai grase decat erau la inceputul relatiei. Acolo exista intr-adevar un risc mare de a fi inselata.
__________________
'
Vrei sa incepi o dieta dar nu stii cum sa alegi? Citeste prima data aceasta clasificare!

http://forum.slabute.ro/diete/tipuri...tml#post912052


"subgrup"
http://forum.slabute.ro/mentinere/gr...etri-9779.html

[/URL]
Răspuns cu citat