View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 20 feb 2011, 00:41:06
Roxii's Avatar
Roxii Roxii este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 30 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mentinere
Date: 163cm, 48kg
Mesaje: 3.308
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal oana vintila - am nevoie de sustinere

Citat:
Anterior postat de oana vintila Vezi mesajul
Buna,ma numesc Oana sunt o mamica tanara de doar 22 de ani si de aceea si marea mea dorinta de a slabiconsider ca sunt foarte tanara ca sa ma las la voia sortii de pe acum .

Momentan am 62 de kg insa as vrea sa slabesc mult mai mult dar nu prea mai reusesc am stagnat probabil ca am incercat mai multe diete si am renuntat repede la ele

Ceea ce vreaau este sa ma ajutati sa slabesc pt ca cea mai mare problema este sustinerea si rabdarea ce e mai important nu???

Am schimbat multe in alimentatia mea mananc paine integreala si foarte putina fara prajeli de nici un tip,fara carne grasa doar carne de pui si peste( de atata pui o sa imi iasa si aripi) dar problema mare sunt dulciurile si nu ciocolata sau altele ci cele facute in casa(gogosi ,placintele etc)

Cam astea pot sa va povestesc despre mine eu o sa incerc sa sciu tot ceea ce mananc si activitatile fizice ,apropo,imi place foarte mult scportul fac jooking cand am timp si imi place mult dansul il practic de cate ori pot insa nu sunt constanta si de astazi chiar vrea sa o i-au in serios ca nu mai tine.

Va multumesc anticipat siastetp parerile si sfaturile voastre va pooop
Buna Oana si bine te`am gasit la tine in casutza!Cum ai spus si tu,rabdarea este cea mai importanta.E bine ca papi dulciuri facute in casa,insa ar trebui sa papi cat mai rar.Stiu ca este greu sa rezisti tentatiei,mai ales cand cei de langa tine mananca,iar tu esti o mare pofticioasa,dar gandeste`te cum vei arata daca slabesti.Gandeste`te ca daca renunti azi la o bucatica de placinta,maine la o gogoasa si tot asa,astea adunate te vor ajuta sa slabesti,si gandeste`te cat contribuie ambitia asta de a refuza dulciurile la viitoarea ta silueta.
__________________
Jurnal Roxii

Cursul dragostei adevarate nu a fost niciodata neted. – William Shakespeare
Roxii, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]