View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 23 sep 2011, 10:21:47
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal mamaLuca ... de la 84kg spre 60!!

Citat:
Anterior postat de mamaluca Vezi mesajul
Hai sa o luam cu inceputul:
Doamnelor...,domnisoarelor...,domnilor....bine va gasesc!Sau altfel spus :"ce minune ca sunteti, ce minune ca sunt"
Incep sa cred ca am nevoie de voi mai mult decat imi imaginam ... Am 36 de ani impliniti.Acum mai bine de 5 luni am nascut o minune de baietel,al treilea copil...;mai am doua fete 13 si respectiv 10ani.Toti "livrati" prin cezariana.
Am 168cm ...si in zilele de glorie aveam 58-60kg.Insa multumita constitutiunea mea distribuie slana foarte armonios si uniform...motiv pt care pot zice ca arat ok si la 66-68kg.(cand ma incap lejer tzoalele marimea 44)!
Dupa primele doo sarcini - a se citi acu mai bine de 10 ani- subsemnata a daat jos si ultimu' gram pus in cele noo luni.Ba si vreo 5 kile bonus.
(in mai am plecat la spital cu 83kg,am venit acasa cu 75 si-un copkil in brate,o saptamana mai tarziu...Eh pana la Craciun se dusesera 10kile,si-apoi cand moaca mica a facut un an moa' avea 58kg.N-a fost nimic fortat...era absolut natural.Ba parca sa zic eram mai ceva mai agitata decat acum.
Eh apoi incet, ba chiar foarte incet cantaru' indica vreo doo kile in plus in fiecare an.Fix anul trecut pe vremea asta cand am aflat ca sunt gravida , aveam 72kg.In primele trei luni - din cauza de greturi - am ajuns la 70.
In aprilie inainte sa nasc aveam 92!!!(puse nu musai de la mancare, cat de la lipsa de miscare!De la medic dispozitiune sa stau closca, mai ales in ultimele luni de sarcina)

Si iacata-ma acasa, cu inca un prunc , dulce,mic si mancacios...inainte de Paste ,83 de kile fix!!!
Initial n-aveam nici o grija.Stiam ca alaptatu' mai topeste din kilograme.Plus ca venea vara si urma sa iesim la muulte plimbari!!!
Tzapa!!!!
Kilogramele nu se mai topesc precum 10 ani in urma....bashca obosela care tine musai sa-mi aminteasca ca nu mai sunt foarte tanara.

Gatesc cat se poate de sanatos.Nici macar nu aduc acasa de lla magazin chestii nesanatoase.Nu ma prapadesc dupa carne in general.In schimb mananc lactate cu mare placere.Si fructe.Legume mai usor...Poate ca aici am gresit.
A, si nu mananc paine.Rarisim...cate o felie.
Familiei gatesc cu mare mare placere.Ma relaxeaza joaca in bucatarie.
Pacatuiesc din cand in cand la cate-o placinta makidoneasca.Sau o felie de tiramisu home made.

Nu vreau sa slabesc fulgerator.Nici maca nu-mi doresc greutatea aceea halucinanta de acum 10ani.Insa as vrea s ama intorc la 70 de kg macar.Ca sa-mi vina si mie hainele normale

Sport???NU prea
Imi place mult sa merg pe jos.Si cu bicicleta!!!(afara nu in casa...)
Si intre noi fie vorba...ma dor genunchii ca pe mamai-mea de 80 de ani.Si coloana ... dupa trei anestezii fix intr-nsa!

Acestea sunt datele problemei.
Eu zic sa incep Rina's.
Ieri ...fructe dimineata.Ficatei de pui pe tigaie la pranz si cina.Cu oarece ardei si o rosie.
Am calcat stramb seara la 10 cu un strugure si-o nectarina.(o fi nasol tare???)

Bag sama c-am scris muuult ,promit sa nu ma mai intind atat data viitoare!

Inca o data, bine v-am gasit!!!
salutare!!!
Bine ai venit!!!
Felicitari pt cei trei copilasi ,sa creasca mari si as fie sanatosi!!!(am si eu 2 baieti ,unul are 2 ani si 5 luni ,si cel mic are 3 luni)!!!
intre sarcini am tinut si eu Rina ,dieta cu care am slabit 12 kg in 3 luni !!!! dar faceam si ceva miscare ,nu multa dar faceam !!!incearca sa gasesti ceva filmulete cu start walking,foarte usor si simplu dar de efect!!!!
iti urez multa bafta !!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]