View Single Post
  #2000 (permalink)  
Vechi 25 ian 2013, 12:36:35
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Dieta South Beach faza I (etajul 3)

Buna dimineata, fetelor!
Ce mai faceti?

@kartika: ce minunat suna ziua petrecuta cu tine insati! Asa linistita si fara graba, docu plimbari, cu carti, cu mancarica gustoasa-gustoasa. Bravo, ma bucur pentru tine, meriti o astfel de zi!
Cat despre sfaturile tale pentru mine, nu numai ca sunt foarte bine-venite, dar sunt si foarte corecte! Exact asta mi-a zis si medicul...repaus, gheata maxim 15 min pusa intr-un prosop, picior ridicat Dar asta numai seara pot face... la munca sunt 9 ore pe scaun si simt cum imi amorteste si ma pisca mai fac si eu pauze mici, dar in limita timpului, deh asta e.

@ladyamneth: multumesc de urari si multa sanatate si tie si daca ai nevoie de sfaturi cu Monti ma poti intreba orice.

Iar legat de SB fetelor eu m-am decis sa il intrerup...pentru ca n-am slabit in 4 zile nici macar 10 grame in plus, corpul meu e deja invatat fara carbi, eu tinand de luni de zile Monti... deci ma intorc la Monti, faza 1 si cu D-zeu inainte. Ma oftic tare rau ca n-am voie sport o luna, vroiam sa fiu "fit" la nunta si o luna in minus conteaza...dar asta e. Am decis sa ascult de medic si in legatura cu inotul, mai ales ca am marea la 10 minute pe jos de mine si la vara, dupa munca la 18.00 cobor si bag inot.

Chiar daca tin Monti eu voi continua sa scriu si aici pentru ca sunteti niste dragute!

Va pup pe toate!
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat