View Single Post
  #2028 (permalink)  
Vechi 17 nov 2010, 17:48:34
Purple flower's Avatar
Purple flower Purple flower este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 36
Dieta: Montignac personalizat faza 1
Date: 167cm, 61.6kg
Mesaje: 964
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea VI

Citat:
Anterior postat de switilend Vezi mesajul
Pai ma intereseaza sa vad daca are indicele mai mic sau mai mare decat paine integrala montignac. Pentru ca daca are 35 sau mai putin automat pot s-o mananc si la pranz si la cina.
Totusi am intrebat si de ce se poate manca painea SM la mese PL. Abia astept raspunsul.
Pai asta ti-am zis si eu ca are IG mic , si painea si pastele ca sunt facute din aceasi faina.... pentru ca scrie si pe ambalaj , si in carte, si pe site....si asta e motivul pentru care a fost inventata .... vezi,daca citeai cartea... aceasta metoda de dieta Monti a fost incercata de doctorita acum 4 sau 5 ani cand avusese niste probleme de greutate .... si motivul pentru care a incercat conceperea fainurilor a fost pentru uz personal la inceput ...vroia sa manance dupa indicele glciemic si dupa Monti dar dupa cum se caracterizeaza dansa era "o mancacioasa" si simtea nevoie de paine la mese. Dupa, foarte multe prietene si cunostinte de familie o rugau sa le dea si lor reteta si ingredientele sa o prepare si i-a venit ideea sa faca publica reteta , evident are si beneficii materiale de pe urma asta dar eu zic ca merita.

Deci, nu mai inteleg exact ce vrei, parca era chestia cu 24% fibre...

Oricum sper sa te lamureasca persoanele respective .
__________________
Jurnalul meu
Purple flower, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2048 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1531 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1274 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]