Subiect: Jurnal Red_Rose
View Single Post
  #203 (permalink)  
Vechi 06 mai 2010, 13:30:27
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Red_Rose

Citat:
Anterior postat de ras_cristalin Vezi mesajul

Buna Riky... sa te uiti la nr de calorii de la lapticul cu arome de la fulga da sa stai jos inainte.
Pai cum nu mananci carne de pasare daca papi pastrama de pui? Aia nici macar nu e asa sanatoasa, mai bine papi piept de pui.
eu tot cred ca carnea nu e rea la cura,tine bine de foame si merge ft bine cu orice salata.Mie anume piptul de pui fiert imi place.Imi place si pestele fiert,dar ala care nu are oase si nu e tare moale.Daca mai excluzi si carnita in dieta pai deja nu e asa o dieta sanatoasa.Dieta tre sa contina din toate grupele alimentare.
ras_cristalin,tu ce mai faci?
Eu iata am mincat niste branza degresata,o crenvusca fiarta(stiu ca nu e tare dietetica dar macar are proteine) si cu o salata din:o buc de rosie,jumate castravete,6masline,citeva ciuperci marinate,o buc mica de ardei gras si niste patrunjel cu putin ulei si otet si fara sare totul greu fara sare la inceput dar ma stradui eusa ma deprind.Acum mi-am luat citeva alune crude si beau cu o cafea.Deja la cina o sa vad ce voi avea,cred o salata si doua oua fierte.
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]