View Single Post
  #20649 (permalink)  
Vechi 16 mar 2015, 11:04:19
alina_neamt's Avatar
alina_neamt alina_neamt este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 08 aug 2009
Locaţie: piatra neamt, Romania
Vârsta: 39
Dieta: alimentatie sanatoasa + sport
Date: 167cm, 74.4kg
Mesaje: 1.512
Aprecieri acordate: 2.491
Am fost apreciat(a) de 1.551 ori in 946 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de Laura Vezi mesajul
JBuna fetelor.
Eu am intrat in 30 de saptamani, si am inceput sa am niste crampe dureroase rau. Nu mai stiu care dintre voi a.ti avut, oare Doruta???.... Nici nu stiu cum sa explic. Pana acum era senzatia dinante de a merge la baie, cateva dureri care treceau dupa ce ieseam la baie. Acum ma tin si nopti intregi, si nu stiu de ce, si nici cum sa le alung. Azi noapte am luat un nospa, si au trecut o perioada, insa persista, si la orice miscare e durere. Burta se intareste, si ma doare si cum loveste cu picioarele, nu suport nici maieu pe burta. Sper sa treaca, sa nu fie ceva grav.
Draga mea, toata sarcina am fost asa. Mie mi-a recomandat odihna cat mai multa, repaus in pozitie orizontala , pe dreapta, nu in sezut si no-spa. Daca ai cumva placenta inserata jos e normala presiunea. Bebe e intors? Al meu la 27 de saptamani a facut asta si 2 saptamani nu am fost de nimic.
Nu am luat pastile. Am stat asa. Alteori treceau , alteori nu. Cu cat se apropia mAi mult de termen cu atat ma durea mai tare, dar ....a trecut. Cand mergi la doctor ii explici si vezi ce iti zice.
Eu am avut noroc ca era vara si am stat mai mult cu burta goala ca nu suportam nimic. Nici picaturile de apa de la dus.

sSanatate multa si sarcina usoara!
alina_neamt, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2223 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1706 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1707 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui alina_neamt:
Laura (16 mar 2015)