View Single Post
  #20723 (permalink)  
Vechi 28 mar 2015, 01:13:52
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

nu stiu alti dr cum sunt, dar eu de fiecare data primesc antibiotic, si Razvi si David (au dr diferiti si la urgente tot antibiotic am primit intotdeauna). mai mult ma duc pt diagnostic sa stiu cum sa tratez problema
ultima imbolnavire a durat mult vreo 3 saptamani amandoi, cumulat, nu mai stiu acum cat a durat la fiecare. Razvan a tusit vreo 3 zile de nu se mai oprea, trebuia sa stau cu el afara sa se calmeze tusea, aburii facuti in baie nu mai functionau.. si noaptea stateam vreo 1 ora, doua cu el afara sa doarma si apoi dormea linistit toata noaptea..pornea tusea si nu se mai oprea decat daca il scoteam afara.
referitor la siropurile de tuse, noi folosim doar mai naturale de la Fares gen de patlagina, de muguri pin, de ridiche neagra doctorul prescrie iar toate chimicalele
Daca tusea e cu flecma nu trebuie oprita
of sunt multe de spus, dar in general trebuie evitat antibioticele
dar nici antitermicele nu sunt bune..
oricum David a luat 5 zile antibiotic,(imi vine sa-mi trag o palma) dupa care a facut 4 zile febra, dar avea 39,5 si inca era vesel si zburda.. oricum ne-a prescris un antibiotic tare dupa prima tura de antibiotic, exact asa s-o si exprimat, "ăsta rade tot sa nu uitati sa-i dati linex", si am zis stii ce?? sa ti-l bagi in fund.. dupa alea 4 zile febra, au mai urmat cateva zile muci si putina tuse, pana m-am enervat am pus aspiratorul bine le-a fost greu o zi si apoi mucii au scazut, erau toata ziua la aspirator sa-si scoata mucii.
am fost si eu la dr ca aveam gust amar in gura si tuseam, a zis amigdalita faringo nu stiu ce acuta, si mi-a dat antibiotic..le-am cumparat ca m-a speriat dr, si le-am aruncat la gunoi...da stiu, am irosit banii stautului. nah ce sa fac.. medicii baga spaima in tine!!! atata stiu sa faca.. a si sa prescrie antibiotic..
nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt absolut revoltata.. si de medicul lui David si de al lui razvi. si de cei de la urgente.
acum bem ceai de echinaceea cu lamaie,propolis. sunt in cautare de catina
am luat si vit C, DAR m-am convins ca sunt doar chimicale.. asa cum copiii mei nu asimileaza vitd, Vigantolul chimicala nici vit C nu cred ca o asimileaza..
a si am tot intrebbat d etratament pentru aerosoli, d efiecare data raspunsul a fost " nu ajuta cu nimic"- PE BUNE????
a, iar david sta acasa o perioada... nu mai vreau sa aud de nici o faringita, amigdalita sau laringita sau mai ales Rosu in gat ( ce dracu inseamna rosu in gat???)
hai ca m-am descarcat putin, si mai am multe de spus
va pup
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de dorutza; 28 mar 2015 at 01:26:49.
Răspuns cu citat
Urmatorii 6 membri au apreciat mesajul lui dorutza:
alina_neamt (28 mar 2015), Diana D (28 mar 2015), Laura (28 mar 2015), Mihaela1006 (29 mar 2015), MIRUTZA (30 mar 2015), Prapadeala (28 mar 2015)