Subiect: Jurnal Red_Rose
View Single Post
  #209 (permalink)  
Vechi 07 mai 2010, 16:58:36
Red_Rose's Avatar
Red_Rose Red_Rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 33
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 168cm, 66kg
Mesaje: 1.494
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Jurnal Red_Rose

Citat:
Anterior postat de riky Vezi mesajul
hello, rose, da acuma vad ca nici eu "nu vad" nimic )...ei nu-i nimic iti urez acuma: weekend placut si o zi cat mai frumaosa(ce-a mai ramas din ea)
Multumesc mult sper ca maine sa fie timpul frumos ca mergem prin oras la ziua prietenei.
Azi am pacatuit binisor ,am mincat tort totusi am ajuns pe la prietena aia si a fost greu sa refuz,si asa ieri nu m-am dus la ea din cauza asta.Dar nu-i nimic,ca deja m-am linistit,tocmai peste vrio sapt doua daca mi-oi permite ceva dulce.Am decis ca cina sa fie ft ft sanatoasa si usoara din cauza tortului de la amiaza.Mananc castravete,rodiche si jumate de morcov,toate fara sare si un pahar de chefir 1%.Ador legumele crude dar de chefir nici nu mai zic,asta de 1% de la Alba e minunat de gustos.Eu as putea fi vegetariana doar ca-mi cam place pestele si pieptul de pui.
apropo riky,mi-a venit ciclul e spre bine,nu?cu problema asta a mea.Poate asa s-or duce chisturile alea.Ce zici? doamne 5 luni am asteptat minunea.
Red_Rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 615 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]