View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 21 nov 2012, 21:09:04
Sasy's Avatar
Sasy Sasy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 25 iul 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 156cm, 78kg
Mesaje: 790
Aprecieri acordate: 305
Am fost apreciat(a) de 186 ori in 163 mesaje
Implicit Re: Jurnal anti-resemnare (Maria)

Citat:
Anterior postat de marianet Vezi mesajul
M-am intors... Nu am abandonat dieta, am mai si slabit aproximativ... Am avut niste probleme destul de grave cu tatal meu care m-au tinut departe de net. Dar sunt mandra de mine ca am rezistat si nu am mancat prostii decat in vreo doua zile in care mi-am dat eu voie in mod special.

Eu eram genul care la stres mare si suparare mancam fara limite, pana mi se facea rau. Acum am avut taria sa imi spun ca 10 ciocolate nu-l fac bine pe tata. Ca nu ajuta pe nimeni sa ma indop. Si-am rezistat. Am stat doua zile si doua nopti langa un automat cu ciocolata si fainoase si nu m=-am atins de ele. Acum, ca a trecut totul cu bine, sunt foarte mandra de mine.

M-am intors cu gandul sa tin Postul Craciunului. Sper sa reusesc sa nu ma mai ingras de data asta, anul asta si de Pasti, si de Sf. Maria m-am facut cat o purcica. Dar acum sunt motivata sa rezist in continuare.

Va multumesc celor care m-au vizitat in absenta, sper sa ma iertati ca nu am mai trecut pe aici. Va pup!
Bine ai revenit, Maria!
Imi pare rau pentru problemele ( de sanatate, probabil ) tatalui tau.
Felicitari pentru faptul ca, desi cu un stres in plus, ai rezistat si nu ai abandonat dieta. Ba dimpotriva ai si slabit ceva: la ticker vad 4 kg in minus, ceea ce nu e putin lucru.
Si eu tin postul si imi este destul de greu sa-mi echilibrez meniul asa incat sa nu-mi privez organismul de princilalele principii active.
Sper sa te "vad" mai des de acum, daca tot ai revenit. Seara frumoasa!
__________________
Jurnal Sasy

"Să avem seninătatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat şi mai ales înţelepciunea pentru a face deosebirea între cele două posibilităţi.” -Marc Aureliu
Sasy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1944 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1427 kcal/zi. Pentru a slăbi 2,5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]